Now I’m seeing

Quietdrive – Birthday

Helloj gott folk! Hoppas ni har en bra söndag, det har i alla fall jag. Är extra glad för idag ska jag smaska Nutella eftersom att det är, som nämnt i tidigare inlägg, nutelladagen idag. Jo klart man kan käka det när man vill, men det blir ju extra kul om det faktiskt är på självaste bemärkelsedagen liksom! 😉

Jaja. Som vanligt så är jag bara hemma och mellanlandar och ska snart in till stan igen för nya äventyr så jag kan inte skriva värsta inlägget. Hade behövt lite mer tid för att få in allt som jag vill skriva ner.. men jag kan ju uppdatera er litegranna i alla fall. I torsdags så jobbade jag 8-17.00 och efter jobbet så möttes jag och Malle upp för att snacka lite med banken. I fredags jobbade jag en timma och sen vid strax efter nio så tränade jag och Danneman på Sportlife, blev där i typ två timmar. Trodde jag skulle spy upp min frukost haha.. känns som att träning på morgonen inte riktigt är min grej, så ska nog planera in mer eftermiddagsträningar istället här framöver. Anyway så tog vi oss en kaffe/apelsinjuice på EH och sen drog jag upp till Isac. Fredagen blev inte riktigt som planerad men det var mysigt ändå. Storhandlade mat på Maxi och sen blev det middag och Aladdin (filmen alltså) innan vi somnade early early. Igår var en ganska så seg dag.. fick inte gjort så mycket mer än att äta och diska. Passade dock barn för Anders och Jenny medan dom var på bio med mami och papi, ganska så mysigt. ^^

Idag ska familjen på kalas hos Charlie som fyller 22 på tisdag och sen ska jag vidare hem till Isac. På tal om ingenting så har jag äntligen fått ihop lite bilder på några av mina senaste inköp så här ska ni få se vad som bland annat är nytt i min garderob:


Ska se till att få bilder på resten av sakerna en annan dag när jag har mer tid för det. Kaaaanske att jag kan knåpa ihop något bra imorgon, är typ ledig hela dagen då.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2640&grupp=13837&artikel=4018227&sida=2

Här är en länk till ett litet klipp som jag hörde på P3 häromdagen, tyckte det var lite kul för det kändes ganska så rätt hehe. Btw så har jag verkligen gått och kärat ner mig totaaalt i P3, en dag på kontoret utan P3 skulle vara som kladdkaka utan grädde eller som ett bubbelbad utan bubblor. Nej det skulle helt enkelt inte gå för sig. Favoriterna på dagen är såklart morgonpasset och Christer, galet vad kul det blir då! ^^ I torsdags satt jag och skrattade så att tårarna rann haha. Utöver att programmen är bra så har jag börjat lyssna på alla mobbade låtar som dom spelar (jo vissa låtar är verkligen bra, men många är inte alls min typ av musik och ändå fastnar som så sjukt hårt i mitt huvud och hjärntvättar mig..), trodde aldrig jag skulle uppskatta t.ex.: Ansiktet – Äckligt, Lilla Sällskapet – Om vingarna bär, J-Son – Remedy feat. Salem Al Fakir.

Yeah yeah.. nu måste jag faktiskt dra mig. Ska hinna med att göra mig lite fin och packa lite saker innan vi beger oss in mot stan.. så aah bye bye. 🙂 Poouuuuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *