Faith

Hallojsan! Det är lunchrast på jobbet men jag har ingen mat med mig då jag försov mig imorse typ, inte kul. Skulle ha gjort smaskiga äggburgare som jag har varit så galet sugen på nu ett tag men nää det hann jag inte såklart. Och inte hann jag fixa lunch igår heller.. mupp.

Nä kan faktiskt inte sitta här så länge till haha. Ville bara göra någonting annat en snabbis.. Nu vet ni att jag lever i alla fall. Skulle förresten ha skrivit igår men missade halvnio-bussen efter träningen så kom inte hem förrän tio och då blev det mat, telefon och sen bums sova. Men jag tar och skriver något käckt när jag kommer hem sen istället. ^^

Jaja, nu får jag avsluta detta. Slutar om ca. två timmar så får jobba på det sista nu känner jag. Iiih det ska bli så gött att få komma heeeeem… och längtar tills ikväll dessutom! Aja, pusspuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *