Take me away

I know we just got here, but I think it’s time to go. Take me away, right now..

Sov knappt en timma i sträck natten tills idag. Vaknade hela tiden av hjärtklappning och illamående, typ en gång i timman. Orkar verkligen inte med någonting.. alldeles för mycket stress osv. hit och dit. Nej såhär vill man verkligen inte leva. Usch.. Tjaaa.. man kan väl säga att jag typ känner såhär för somliga saker i mitt liv just nu:


Haha och ni kan ju ta och ignorera mitt tjockisfinger (så gott det går i alla fall haha). 😉

Jaja, nu ska jag sova (eller jag hoppas i alla fall med hela mitt hjärta och liv att jag kan få sova inatt, åtminstone lite mer än några timmar..) och imorgon så är det en ny dag med skojsiga saker. Ska bland annat träna med Danneman och då ska jag fasiken ta i så jag skriker av träningsvärk på fredag. 😉 Fast jag lär skrika av träningsvärk ändå; lär ju inte direkt behöva anstränga mig så mycket då jag är så grymme-grymmeli-grymt otränad, hää.. Anywayzsszs så tycker jag att vi (jag) taggar lite för imorgon med lite happy thoughts och “en” lite gladare bild istället:


Och så slänger vi in en helt awesome låt med Arvingarna också (värsta pepp-bandet, satt och diggade på bussen hela vägen hem): Arvingarna – Du fick mig att öppna mina ögon. Kan ta denhär låten också för att peppa lite till: Jumper – Solen stiger upp även idag. Sååå.. oh yeaaah nu kan det väl inte bli annat än bra. ;PpP

Yeah, yeah.. idag var för övrigt en helt vanlig dag som har bestått av jobb på Ad Medicus 8-17 och sen solning på Hawaii i en halvtimma. Tog bussen hem vid halv sju och väl hemma blev det matlagning, mys med mamma och en fet dusch. Men som sagt, nu ska jag soooovaaaa. Godnatt på er kära vänner! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *