Vinden blåser dit vi vill

Arvingarna – Pamela (♥)

I’ll be strong and I’ll be faithful, cause I’m counting on a new beginning.

A reason for living, a deeper meaning. Yeah..

Hellaaaoouj! Min dag idag har varit ganska så händelselös faktiskt.. vaknade av att jag frös som en gris, gick upp och kollade Grey’s anatomy, drack kaffe, pratade med Jonna i telefon, drack kaffe, beställde soltid för imorgon, duschade, pratade med Malin i telefon, drack kaffe och sen blev det sminkning och diskning innan jag pallrade mig ner till stan för ett möte. Tog bussen hem kvart över fyra och sen jag kom hem så har jag lagat mat, ätit mat, kollat på Grey’s, druckit kaffe (tjena vad mycket jag dricker..), tjötat om livet med mami och pratat mer i telefon. 😛

Btw så blev jag glad x2 idag (och fler gånger än så, men speciellt vid två gånger). Det var nämligen såhär att vi hade en så käck busschaffis idag som så trevligt och glatt hälsade på varenda resenär.. Åh, älskar när chaufförerna hälsar! ^^ Det är så himla trist med dom som bara typ glor och är buttra.. Man märkte verkligen liksom hur muntra och överraskade alla blev som klev på bussen. 😀 Sen väl på bussen så kom jag på mig själv med att sitta och le mot en snubbe haha, pinsamt. Hade precis fått ett sms som jag blev så glad av så jag satt och flina för mig själv, och tydligen mot andra också haha. Folk måste trott att jag var lite knäpp eller något (eller så är jag väl det hmm).. x) ^^


Lite på tal om ingenting: Omg vad min the Body Shop-familj börjar bli stor nu hehe.. me like! 😀


Lite som jag köpte i förra veckan.. 🙂 Ska fixa fler bilder på resten av inköpen en annan dag hehe. Har varken tid eller ork för att pilla med det just nu. 😛 Malin har dessutom haft min kameraladdare hemma hos henne så har inte kunnat använda min systemkamera (bilderna ovan är ju tagna med iPhone..)..

Yeah, yeah.. har fått färgat mitt hår nu i alla fall! Känns skönt med lite nytt och fräscht! 😀 Nu ska det bara inhandlas lite nya kläder och annat nice när lönen har kommit, wihoouu!


Nu ska jag gå och lägga mig.. ska upp tidigare än vanligt imorgon så bäst att jag får ordentligt med sömn hehe. Imorgon så blir det för övrigt jobb och solning och sen vet jag inte hur resten av dagen ser ut. Men i alla fall; godnatt mina kära vänner, hoppas ni sover gott och drömmer sött. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *