You’re too cool

Cage The Elephant – Shake Me Down

Yesterday you told me about the blue, blue sky..

Funderar så över hur jag ska göra med mitt hår.. fast har nog bestämt mig nu ändå. Eller i alla fall bestämt mig för vad jag ska göra just nu men har planer för flera år framåt känns det som haha. Nämen har så många olika idéer som jag skulle vilja testa.. Meen ah, ikväll får Malin hjälpa mig med plan A och sen får vi se vad jag hittar på mer framåt senvår/sommaren. Mjo jag har väl kanske inte nämnt att jag ska sova hos käraste Malleballe ikväll..? Blev änna ändrat i sista sekund, och det är jag gött glad för. Det blev lite veligt där ett tag med jobb fram och tillbaka. Ska nämligen inte jobba på JetPrint på måndag i alla fall så därför så får jag tid att dra till självaste Grebbestad om en liten stund. Ska bli så skoj med massa mys och prat med min bästaste fina Malleballe. ♥ Anywayz så blir jag kvar över natten till och med typ förmiddagen och sen på eftermiddagen så blir det klippning och optikerbesök i UA och jaa.. sen så får vi väl se vad som händer och fötter (ha-ha). 😉

I fredags blev det, som sagt, AW. Träffades på Kullgrens vid fem (kass brud som fixa drinkar.. haha nää blir verkligen inte klok på henne..) och sen blev det Mortens. Köpte godis och hyrde film med Isac men väl hemma så somnade jag typ efter tio minuter hähää.. -.-‘ Igår var jag hemma hos Isac (som vanligt haha) och sen vid fyra hämtade Marcus upp mig vid Sinkan och i bilen fanns även Elin, Janina och Maja. Vi åkte till Kvantum och handlade mat och sen drog vi hem till Macy och lagade smarrig middag och efterrätt, badade jacuzzi och hade det chill.

Idag så har jag hittills bara varit hemma och tagit det lugnt. Vid halv två/två så kom mormor, Corne, Lotta och Dennis (och Arne såklart hehe) och då bjöds det på fika osv.! Väldigt käckt! ;D Men neeöpp nu får jag ta och packa lite grejer för Malin kommer hit och hämtar mig om typ en kvart. Btw så har jag fixat bilder nu på veckans inköp men hinner inte lägga upp och allt det där så får lösa det imorgon eller något. Pusspuss på er. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *