Giving up

Syster Sol – Kärleksrevolt (ft Aki, Dani M, General Knas)

Little did I know that I was about to meet someone who
would throw an emotional hand grenade into my ordered life.

En kort sammanfattning om dagarna som har gått: i söndags var jag hemma under dagen men kvällen spenderades hos Isac och vi gjorde våfflor och hade det mys. I måndags gick jag upp usch-tidigt för att åka till Näl (där jag var från åtta till elva) för att ta pricktest och snacka allergier och så vidare. Fick reda på att jag (JUST MY LUCK!?) är allergisk mot tre nya saker, det vill säga hasselnöt, jordnöt och råg. Känns lite typiskt mitt liv faktiskt hehe.. men det var tydligen inte såååå farligt, så vi får väl se om det utvecklar sig mer eller om det kanske magiskt bara försvinner. Dagen fortsatte i alla fall med fika (på Espresso House) och shopping med Daniel (snällaste söta köpte både vanilla latte, nagelfil, godis och lite annat till mig, puss på det) och sen film (som jag knappt minns för jag sov hela tiden haha) med Isac. I tisdags var jag hos Isac ett tag och typ diskade haha och sen vid fyra så åkte jag hem till Skäret och här har jag varit sen dess. Har dock hunnit med att jobba igår och idag (Ad Medicus) och igår blev det även fika på Lejas med Maja, Marcus och Janina. Idag var dagens höjdpunkt att åka till Torp och handla mat (!) med mamma och pappa, vilket innebär att min dag har varit sisådär innehållsrik. Men det var faktiskt skoj på jobbet både idag och igår. Antagligen för att det var ett tag sedan jag jobbade på AM sist samt att jag och pappa inte var helt ensamma utan det har även funnits två byggarbetare och Anders på plats hehe. Håller på att renovera kontoret så det är ett jäkla liv just nu.. vilket är nice. 😀


Rätt så kul att det ser ut som att Marcus har en blomma bakom örat hihi. ^^

Men nu är det som såhär att jag knappt var med och handlade mat idag i alla fall. Blev att jag var med i början och plockade till mig deodorant, make-up pads x2, sminkborttagningsmjölk x2, lypsyl och hårspray och sen gick jag vidare till Kicks, H&M, Bellbox och Lindex. Uuh, jag måste verkligen sluta handla saker till mig själv. Jag får ont i min plånbok. Eller ont i hjärtat åtminstone haha (ärligt talat inte alls roligt..). Hursomhelst så blev det två parfymer, en trosa, en mascara och sist men inte minst wax till Stoffe (fast det ska han ju betala tillbaka hehe). Häromdagen så köpte jag en skål och fyra par muggar också. Fast det köpet står jag för (eller vad man nu ska säga), för det kan man se som en viktig investering inför framtiden (även om jag redan har typ sjuttioelva olika koppar/muggar och skålar osv. redan). Kan ju i alla fall försöka med att intala mig det.


Ååååuuh vad jag älskar…. :D:D Btw, bilder på dagens inköp fixar jag i helgen. 🙂

Vet ni vad förresten!? Jag är SÅ sjukt lycklig över en sak. Eller flera. Men det jag bara mååååste dela med mig av just nu är att busstiderna är ändrade för rutten Kampenhof-Skäret. Och dom är för en gångs skull ändrade till vår fördel, helt galet awesome!! 😀 Istället för att ha bussar som går 15.35, 16.15, 17.30, 19.00 och 21.45 så går dom nu 15.35, 16.15, 17.30, 18.30, 19.30, 20.30 och 21.45, vilket innebär att dom har lagt till två bussar och att man får gött mycket fler valmöjligheter osv. Det blir inte lika jobbigt att missa sjubussen (som inte riktigt finns kvar nu då men..) för det finns bussar strax efter så att man slipper vänta i typ tre timmar. Ååååh detta är ju helt fantastiskt (är verkligen i extas)!! Haha jag känner att jag verkligen är en typ bonne som blir så glad över två extra bussar. x) Aja.. sen går det ju självklart bussar innan 15.35 men det är inte lika relevant för dom tar jag inte lika ofta som bussarna på eftermiddagen/kvällen.

Yep.. nu ska jag nog ta och laga lite lunch till jobbet imorgon (planerna blev helt ändrade inför veckan efter ett telefonsamtal idag hehe). Skulle ha träffat Macy imorgon på dagen och sen gå på AW men istället blir det jobb och AW. På lördag blir det middag och mys hos Macy och sen mer mys hos Isac och på söndag blir det att träffa Malin. Dock så skulle jag sova hos henne i Grebbestad från söndag till måndag men måste jobba måndag också så hon får komma till Ua och hänga lite istället. På tal om planer så ska jag färga mitt hår nästa vecka, fast jag vet inte hur.

Nepp nu ska jag sluta skriva. Ha det så bra allihopa! Pösselipöss! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *