We still dance

Obs! Lååångt inlägg med måååånga bilder. 😉

Volbeat – Still Counting

The ties that binds us are sometimes impossible to explain. They connect us even after it seems like the ties should be broken. Some bonds defy distance and time and logic; because some ties are simply.. meant to be.

Snabb uppdatering av dagarna som har gått: måndag, tisdag och onsdag jobbade jag på Jet Print och efter jobbet i tisdags så blev det mys och middag med Jonna i hennes nya lägenhet, vilket var ett bra avslut på tisdagen då det var en pissig dag i övrigt. Hade bara lust att jag vet inte.. bara dra ett täcke över mig eller något haha. Struligt på jobbet, lite sömn, lite mat, för många gamla låtar på radion som bara väckte minnen osv., ueeh mupp. Ffs när ska Someone Like You och What Are Words sluta spelas på radion..!? Orkaaar inteeee.. För. Mycket. Känslor. Usch på det. Nää alltså fina låtar verkligen men det blir aaaalldeles för mycket för mig just nu känner jag, suck. Anyways.. när jag och Jonna gick till Kvantum för att handla mat så löste jag in mina trisslotter som jag hade vunnit på. Hade vunnit 125 spänn så tog ut 100kr och en ny lott, och wihoo jag vann 75kr på den nya lotten. Det var ungefär där som den dåliga dagen vände och sen blev det bara bättre och bättre, skööönt det..


Aja. Sov hos Isac måndag plus tisdag och sen på onsdagen åkte jag hem för lite chillibill på Skäret. I torsdags blev det inget jobb men istället fika på Espresso House från två till fyra med min fina bästa pannkaksbästis Isak (åååh tack för att du finns där för mig jämt!!). ♥ Under fikan så svalde jag också, för andra gången på en månad, min piercingplupp.. Alltså seriöst, varför är jag så smidig!? Som tur var så hade jag en reserv i väskan så det gick snabbt att åtgärda. 🙂 Efter fikan fick jag med herrn som smakråd under en liten shoppingrunda (Åhléns och the Body Shop) hehe. Fick köpt en hel del faktiskt, är riktigt nöjd. 😀 Isak körde mig sen till Isac (ha-haaaaa kul) och väl där så blev det mys och smarrig mat. Igår så tog jag och kära Hannis bussen till Överby och shoppade loss där tillsammans, det blev gött mycket inhandlat. Dock inte ett enda klädesplagg vilket känns lite sjukt men jag är galet nöjd med allt jag har köpt ändå. Det blev väldigt mycket för ett relativt billigt pris. Hursomhelst så kom vi tillbaka till Uddevalla vid typ fem och då blev det att hämta lite saker hos I och sen så åkte jag och Hannis hem till henne för käk, mys och julklappsutdelning. Papi och Corne hämtade mig vid halv nio och sen vart det häng hemma med hela tjocka familjen framför tv:n och i köket, så käckt. 😀 Känns verkligen som att jag aldrig är hemma nuförtiden..


Haha det blev visst en aning många (alla) bilder kring mat osv. här märkte jag.. ^^ Men mat och godis är ju livet så nam nam, varför inte..? ;D På tal om mat och godis så hittade jag denna lilla notisen i en tidning häromdagen:


Sååå jaaa det är väl bara att köra på. Äntligen har jag hittat ett ganska så käckt skyll på mitt stora intag av choklad (fast frågan är om dom menar mjölkchoklad eller om dom, förmodligen hehe, syftar på typ +70% kakao…). Äsch! 😀 Dock så har jag bestämt för mig själv att jag måste försöka trappa ner på choklad. Det är knappast hälsosamt att äta så mycket som jag äter (nej jag kom inte på det nu faktiskt, men det är nu jag känner motivation till att ta tag i det hehe) och sen så var det tydligen så att jag hade fått en allergisk kolik förra veckan när jag var på Näl osv. och jag känner att chokladen inte riktigt gör min mage gladare då det är laktos och mjölk och allt sånt där i det.. Så just för den sakens skull så måste jag definitivt dra ner på chokladen, för runt jul så kunde jag liksom knappt gå och jag vaknade flera gånger på nätterna.. och så vill jag ju inte ha det. Faktiskt. 😉

Eeh jaa.. om inte annat så kan jag tala om att min nyårsklänning blev väldigt billig (på tal om tandborstar liksom). På grund av omständigheterna kring jul osv. och eftersom att jag inte hade letat klänning tidigare så blev det att jag aldrig fick köpt något att ha på mig. Fick en go panik på nyårsafton men tre timmar innan tåget skulle gå till Tanum så sydde mami och jag om mammas gamla kjol, helt awesome för den satt som en smäck! 😀 Var bara tvungen att berätta det för jag blev så sjukt lycklig över att det blev så bra också. Den passar så bra till sommaren också för den har små blommor på sig hehe (helt i min smak och dessutom så har den volanger och annat romantiskt krimskrams hihi).

Ouuj nu har jag verkligen bara har drivit iväg och babblat på om allt mellan himmel och jord så kanske borde ta och avsluta nu.. men först så lägger jag upp lite bilder på allt som har blivit köpt i veckan (de två linnena och ängeln har jag inte köpt själv dock utan dom är gifts från Hanna till moi):


Jupps.. det var det hehe. Nu ska jag ta och städa rummet och greja med lite saker.. Eventuellt baka något smaskigt också för morfar kommer nämligen på besök idag så det kanske hade vart käckt att ha något gott till fikan sen. ^^ Kanske kan baka något ur en av mina nya böcker hihi. Men aja, ha det så väldigt väldigt bra allihopa! Puss! 😀

Någon är väääldigt saknad just nu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *