Rock with you

Opus feat. Jerry – Live Is Life – 2008

Heeej och gott nytt år allihopa!! Hoppas ni hade ett bra 2011 (jäääklar vad fort det har gått!!) och hoppas att 2012 blir sjuuuukt mycket bättre med många roligheter och överraskningar! Själv så ser jag verkligen fram emot detta året, har en feeling att det kommer bli gryyymt. Har så mycket planer osv. så det känns faktiskt väldigt lovande. 😀 Och medan jag ändå hoppas så hoppas jag även att ni hade en bra nyårsafton igår, vilket i alla fall jag hade hemma hos Malin med gänget, det blev så gött gaaalet lyckat!! Ett av de bästa nyåren någonsin för min del vill jag lova. 😀

För övrigt så är detta mitt första inlägg i den nya kategorin “2012”, coolt. Och på tal om kategorierna så lade jag nyss märke till att mitt bloggande har ökat markant det senaste året.. Det blev hela 307 inlägg år 2011, ganska mycket om man jämför med 51 inlägg från 2008 hehe. Jaja, nu ska jag inte tjata mer om det. Däremot så kan jag berätta att jag igår kom på ett perfekt nyårslöfte för mig som jag verkligen ska försöka att hålla, är faktiskt riktigt nöjd med mitt löfte i år. Jag har… damidamdidam… lovat mig själv att försöka… drrruuuuum… sms:a tillbaka snabbare. Det ni! Det är faktiskt en jäkla värd grej, är så sinnessjukt kass på att svara snabbt och alla klagar på mig väldigt ofta så jag ska verkligen försöka ta tag i detta nu. Weei, hoppas jag håller det. ^^ Om inte annat så gäller dom vanliga tråkiga löftena som att “äta nyttigare” och att “börja träna mera (eller ens över huvudtaget haha)” osv., vilka är löften som typ alla lovar sig själva år in och år ut men aldrig håller. Så vi får väl se hur det blir med det haha. Har lovat mig själv att leva loppan i år också och verkligen leva för min egen skull, göööött.

Tänkte lägga upp lite bilder från nyår här på bloggen men jag insåg nyss att det togs ca. 450 bilder igår så jag får nog rensa lite och sen så åker bilderna i alla fall upp på Facebook, så ni får väl titta efter där istället. Ska dock visa er mina fina julklappar som jag har fått (alla är dock inte med på bilderna tyvärr):


Btw så var det ju den 27:e sist jag skrev och sen dess har det ju hänt lite grejer. I onsdags så blev det inget jobb så jag var hemma och tog det lugnt ett tag. Vid halv fyra blev det fika med Curt och sen på kvällen blev det god mat och sånt hos Isac. I torsdags var jag på sjukhuset och gjorde ultraljud, sen blev det jobb på Jet Print från tolv till fyra och från fyra till sju så fikade jag och Danneman på EH och jag hann även med att köpa lite grejer (lägger upp bilder i ett senare inlägg). I fredags blev det också jobb på Jetis (sju till elva) och sen mys, shopping och pizza (såå gött smarrigt) med Isac. Vid åtta möttes jag, Janina och Frida upp på Butlers och där blev det en käck tjejkväll med drinkar och många skratt. Jauuoopp så att så har mina dagar sett ut, riktigt nice! 🙂


Nepp mina kära vänner.. nu får det nog vara dags att lägga ner bloggandet litegranna (nädå inte för evigt, men åtminstone avsluta detta inlägget). Ska ta och äta lite middag, ta mig en feeeet dusch och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Men ha det så bra allihopa och gott nytt år igen!! Puss och kram! :*

2011ett förjävligt hemskt och jobbigt år men ändå ett av de bästa åren i mitt liv. Har varit både olyckligt lycklig och lyckligt olycklig. Berg- och dalbana, mjovisst. Hoppas att 2012 bjuder på lite mer klarhet så att man kan njuta lite mer av livet och lyckas med att bli lyckligt lycklig istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *