The best mistake

Varning: Bildbomb.

Bowling For Soup – The Bitch Song

Tjenixen allihopa! Haft en bra jul? Det hoppas jag verkligen! ;D Har själv haft en riktigt awesome julhelg, ååh. Fick så många fina klappar, maten var god och sällskapet var härligt. Tänkte slänga upp lite bilder från julafton idag och sen visar jag mina julklappar någon annan dag i veckan. I alla fall så var jag med Isac på fredagkvällen (gjorde gratäng och quorn/kött till det, muumms) och så sov jag där tills dagen därpå (med andra ord julafton). Blev paketutdelning och mys och sen vid elva så blev jag hämtad av papi. Hämtade morfar, köpte magmedicin på apoteket och sen åkte vi snabbt hem för att fixa och dona. Åsa, Bea och Björn kom hit först, och sen kom även mormor, Jonas, Iza och Tilde. Det blev fika, Kalle Anka, middag och sen kom tomten med paket hihi.


Jonas och barnen sov över hos oss tills juldagen, hur mysigt som helst. Iza och Tilde sov tillsammans med mig i min säng, vi läste sagor och gosade. På självaste juldagen så tog vi det mest väldigt lugnt. Fikade, kollade film, åt god mat och myste. Vid sju-åtta så blev min mage mer kaos än tidigare (har haft ont sen i tisdags) så fick ringa sjukvårdsupplysningen som sa att vi, med en gång, skulle åka till akuten på Näl, och så fick det bli. Pappa och jag anlände på akuten halv tio och kom inte hem förrän tio över sju på annandagens morgon. Och trots dessa långa nio timmar så kunde läkarna ändå inte konstatera vad felet var/är.. fick ta massa prover och blev skickad mellan kirurg, gyn och kirurg. I typ en halvtimma satt jag och trodde att mitt liv för evigt skulle suga pga. att den ena läkaren skrämde upp mig rejält.. men efter en undersökning så kunde jag pusta ut då jag fick reda på att det inte var någon fara. Uuh, tänk om ens typ livsdrömmar skulle krasa. Kul liksom.. Aja, fick lugnat mina nerver en aning i alla fall då supersnälla bästa Daniel pratade med mig i telefon ett tag, det var skönt. ^^


På annandagen så blev jag väckt vid tolv och då var det dags för frulle och fix. Chrille och Corne kom vid ett-halv två och sen rullade dagen på med fika, Skönheten och odjuret och paketutdelning. Isac kom förbi vid halv sju och då blev det middag med hela gänget.. åkte in till stan vid tio, kollade film (The thing) och sen blev det sängen. ^^


Hehe ojdå, det blev visst är jääääkla massa bilder. xD Men äsch, det får väl vara så då. Det togs ändå ca. 500 bilder runt julhelgen så jag tycker jag har varit duktig ändå som har valt ut “bara” dessa bilder. ^^ Dessutom så var det efterfrågan på bilder på julen så! 😛 Men eeeh aah..

Idag så har jag kollat tv, diskat, haft en “mamma och Alix”-dag med smink och fixning, badat bubbel och chillibillat. Ska snart gå ner till mitt rum för att fixa lite med alla julklappar (allt ligger överallt på mitt skrivbord hehe) och sen ska jag nog ärligt talat gå och lägga mig. Är så sinnesjukt trött så jag vet inte vad.. Imorgon blir det antagligen jobb (beror på pappa), och om inte så vet jag inte riktigt hur det blir. Ska i alla fall in till stan runt fyra, fem-sex. 🙂 Nä nu ska jag ta och sluta. Ha det så bra allihopa! Pusspuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *