Sjeego

Hejsan alla mina fina! 🙂 Mobilbloggar ifrån Näl nu.. Mjovisst är det något fel på mig (som alltid) igen, ärligt talat jääääävligt tröttsamt. Jag är seriöst mer på sjukhus än vad jag är hemma nuförtiden.. Iaf så kom vi (jag och pappa) hit ca. 21.37 och nu, åtta timmar senare, så kan det ännu inte konstateras vad problemet/felet är. Akuten är då inte överdrivet akut-aktig. Men men.. läkarna har åtminstone tagit en massa prover på mig och dom har även uteslutit en del sjukdomar, det är ju i alla fall en bit på vägen (positivt tänkande gott folk!).

Well… hoppas kirurgdoktorn kommer snart och löser mitt problem. Hoppas också att det inte är något allvarligt. Om inte annat så vill jag hem och sova (och äta nam nam).. buhuu.. Nä nu ska jag göra det bästa av situationen och spela lite tetris! 😀 Puss och kram, hoppas ni har det tusen gånger bättre än vad jag har det. <3

One thought on “Sjeego”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *