Never ever

Blue Lagoon – Break My Stride – Radio Edit

Hejhej! Det var visst ett tag sedan jag skrev sist, och det har hänt en hel del sen dess också. I måndags blev det långfika med Malleballe och Janina, i tisdags jobb och sen torp med mamma, i onsdags tre timmars jobb och sen Göteborg (julshopping) med Stoffe, Janina, Chrille och Corne, i torsdags torp med Cornelius och slapp hemma. Igår var typ första dagen jag sov hemma sen.. I don’t remember.. haha hmm.. ^^ Well, idag så har jag julstädat och rensat en massa här hemma och så har vi klätt granen (mysigt). Julkänslan börjar komma krypandes då julmusik spelas högt, julgranen är klädd och julgodis/kakor bakas för fullt. Ska snart sätta mig och slå in alla julklappar också. 😀 Ikväll ska jag in till stan igen men kommer hem imorgon för att sen stanna här hemma några dagar (faktiskt hehe).

Två bilder från en fikapaus i Götelaabooööörg och sen egopics. 😉 Happppppyyyy faaaace, elllaaar?! 😉

Jaja.. förutom mycket julklappshandling till andra det senaste så har jag även köpt en hel del grejer till mig själv (kunde verkligen inte låta bli hehe..). Bland annat detta:


Det blev även lite underkläder, ytterligare ett par sockar, ett par jeans osv. 🙂 Käckt! Det är kul att skämma bort sig själv “litegranna”.. Men aah. Nu är det dags för lite mellanmål här hemma med mamma och Stoffe (risifrutti för min del, barndomsminnen heeej). Nåväl, ha det så bra allihopa! ^^

Btw blev en happy girl i förrgår när jag fick reda på att jag slipper betala tillbaka pengar till CSN! Wihoooo! Idag fick jag lön x2 också, me like… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *