Never knew

The Rocket Summer – Do You Feel

Godkväll! Har nyss käkat den smarrigaste maten på länge. Kan ju lätt säga att min mamma levererar riktig nam nam-mat! 😀 Igår var en riktigt nice kväll hos Macy och på Högan/Harrys, härligt folk och var gött pepp! Det blev champagne, vin x2 och tre shots och mycket snack och dans (och gratis inträde på Harrys yeaah)! Skakade rumpa med Cissi och Janina och tydligen med fler än vad jag trodde hahah.. .__. Hoppas på att dra ut i Gbg eller någonting snart för UA är verkligen inte överdrivet mycket att ha, och orka alla typ sjukt omogna småpojkar på Harrys mjaaee.. Aja, kvällens var galet lyckad och allt avslutades med tre glada tjejer i min säng, hääähä. 😉


Lite bilder från kvällen igår! 🙂

Nepp nu ska jag ta och göra mig i ordning för jag ska dra in till stan väldigt snart, myyysigt! ^^ Men ha det så bra kära vänner! Puss och kram! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *