Yesterdays

Goldfinger – 99 Red Balloons

I’m scared as hell to want you. But here I am wanting you anyway.

ÅÅÅÅH vad gött det är att duscha!! Verkligen helt sjukt underbart! Som ni kanske förstår så kom jag precis ut ur duschen, mmmm.. 😀 Man luktar så gott och känner sig så ny och fräsch varje gång, som en ny människa typ (eller jag gör det i alla fall), vilket är helt okej. Jaja. Idag så har jag jobbat, hängt runt med D, shoppat på Torp, tabbat mig igen (betalade typ 35 spänn för att ta bussen hem men fick hoppa av innan bussen ens han åka en meter då jag kom på att jag inte hade några hemnycklar denna gången heller, SUCK) osv.. Insåg efter ett tag att pappa hade min väska, med nycklar i, och att han faktiskt har kontoret i stan (där jag var och jobbade haha) så gick dit, hämtade nycklarna och tog nästa buss hem. Alltså mitt huvud är inte riktigt på topp, ingenting med mig är faktiskt riktigt på topp. Var på Dagson igår och fick konstaterat uvi för femtioelfte gången (trots tre kurer med antibiotika) och var på ett möte förra veckan där jag fick reda på andra saker som är sisådär med mig. Dessutom så har jag gått och blivit förkyld igen, dååååligt. Fast glad är jag ändå så jaja, kära någon man får väl vara glad att man lever i alla fall (så gott som haha). ^^ Meeen borde kanske fundera på att varva ner lite och ta en paus från saker och folk.. :/

Annars så har det ju faktiskt även hänt en hel del käcka saker det senaste också! Det blev shopping, mys och bak i onsdags och igår så jobbade jag efter vårdcentralbesök m.m. och sen åkte mamma, pappa och jag till Torp för att handla mat och lite annat skoj. Ikväll händer det också grejer; middag och annat nice hos Macy och sen fortsätter kvällen med utgång. 😀 Wooopido!

Nu ska jag äta något litet och sen fixa mig inför kvällen. Kanske ta lite kaffe och choklad på det också.. mh-mm, mums! 😀 Får se om jag lyckas med att knåpa ihop något inlägg i helgen eller inte, har en del saker på schemat förstår ni. Ska sova ut, förhoppningsvis julbaka med Paggis och Janina, myyyselimysa osv. ^^ Men jag ska se vad jag kan göra. Ha det så bra i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *