Slipped away

John Travolta & Olivia Newton-John – Summer Nights

Hejhej! Kan ju tala om att träningen med Danneman igår var minst sagt krävande; han körde totalt slut på mig och idag har jag den fetaste träningsvärken ever, haha! Vi körde först gruppträning i lite mer än en timma (boxning) och sen blev det gymmet i typ lite mer än en halvtimma. Körde slut på mina armar och tappade en 10kg klump på mitt kindben, inte så skönt hehe (eller var det 5kg? ööh aja, ont gjorde det iaf).. Men gött nice var det i alla fall med träningen och vi ska köra på det igen på torsdag! 😀 Blev dock ingen träning med Hannis idag pga. orsaker men klockan 08.00 på fredag är det spikat ett träningspass. 🙂 Aja nog om det.. idag så har jag kollat tv, diskat, fixat mig och sen vid kvart över tolv mötte jag och Jonna upp varandra på torget för att gå och ta oss en lång och go fika på Lejas. Myyyyysigt!


Världens sötaste Jonna. ♥

Klantade mig idag när jag skulle hem från stan, dåååligt. Tänkte slippa släpa på dator, påse och väska till och från bussen så dumpade påse och väska på pappas kontor men kom på, när det var typ tre minuter kvar innan bussen skulle gå, att jag hade glömt nycklarna i väskan så det var bara att sitta och vänta på nästa buss (ville inte springa fram och tillbaka till pappa igen och vänta för det pisseregnade ute och hade inte hunnit hämta nycklarna på den tiden så jag satt på kampen i trekvart och väntade på Stoffe som hade nyckel). Tur att jag kom på det innan jag satte mig på bussen iaf för annars hade jag ju behövt att sitta ute på trappan hemma och vänta i 45 minuter, vilket inte hade varit någon överdriven hit känner jag.

Nu ska jag ta och laga lite lunch inför morgondagens arbetsdag på Ad Medicus (quornbitar och vitlöksröra, nooooom nom) och sen får det nog bli sängen typ, är alldeles stööööört trött. Btw idag så var jag duktig och skänkte 20kr till Rädda barnen och 50kr till Plans flickaprojekt (via appen Omtanke). Det var dagens goda gärning hehe.. 🙂 Aja, ha det så bra allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *