Turn up the sun

Morning! Kör på en liiiiten uppdatering. Sitter och funderar lite kring helgen och dricker kaffe, gott. Ska snart gå ner till papi och jobba men jag är verkligen inte alls sugen på det. Inte för att jag inte vill jobba utan för att vädret är piss så jag kommer väl typ regna bort innan jag ens kommer till kontoret. .__. Borde det inte snöa i december..!? Gah. Igår blev det jobb på Ad Medicus åtta till fem och sen efter jobbet mötte jag upp Charlie och så gick vi till Pingvin och käkade. Blev en sväng upp till hans lägenhet och då hänkade Curt på också. 🙂 Satt med dom tills strax efter åtta och sen gick jag upp till I. Pratade i tele med Hannis i en timma också, kärlek. Blev att jag sov i stan (halvt planerat, halvt oplanerat) men ikväll ska jag vara hemma. Efter jobbet idag så blir det en sväng till Blomsterlandet, sen hem och fixa mig och sen ska mami, papi, Stoffe och jag till familjen Andersson på typ julfika/middag (tror att jag ska med i alla fall). Jaja.. blir galen på detta tangentbordet som saknar å:knappen (alltså det är någon liten plupp där så det går ju att få fram ett å, som ni kanske ser, men det segar ner mitt skrivande och fruktansvärt störigt.. uuuuuuh). Blir dum i huvudet också för att jag kan inte få några jäkla mellanrum så att texten blir styckeindelad. Wohopppidoo, känns som att denna dagen blir bra. Haha. Men aah, hejsvejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *