Show me

Soil – Breaking Me Down (minnen..)

Godkväll! Sitter och smaskar på lite godis men är egentligen så sinnessjukt sugen på chips. Riktigt jobbigt faktiskt hehe.. Men köpte liksom godis för 129kr idag så känner att jag åtminstone får trycka i mig litegranna. 😉 Ska ändå köra igång med träningen på måndag så från och med nästa vecka och framåt så blir det andra bullar! Woopido, gött att det händer något äntligen! Anyway, har precis kommit hem från en typ “adventsfika” hemma hos familjen Andersson. Mysigt! Dock var det ett x antal fler personer där än vad jag trodde (typ hela.. 12 pers till haha), men det var ju bara käckt.


Charlie och Curt igår. 🙂

Well.. har egentligen inte så mycket att säga, ville bara typ.. skriva någonting. ^^ Kan ju berätta att jag nu ska kila för jag och lillebror ska kolla på film och sen imorgon så står GBG med Isac på schemat. 🙂 Och sen får vi se vad som händer på söndag. 🙂 Påtal om ingenting så är det idag exakt två veckor sedan jag ramlade hos Vicky och fick fetaste lårkakan + blåmärke, uuh.. Såhär fint såg det ut strax innan det var som värst:


Ååååh så sexigt. ♥ Hmm det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag klickar på enter för av någon anledning så vill min blogg inte ha stycken. Varje gång jag klickar på “spara” så ändrar den texterna och bilderna till en enda stor klump, så galet fult. Jaja, orkar inte pilla med det nu.. ni (och jag) får helt enkelt leva med det och så hoppas jag på att det blir bra imorgon istället hehe. Well nu är det dags för film! Bye bye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *