It’s a sin

S Club 7 – Bring It All Back

And then you go and spoil it all..

Namnam.. sitter och hetsäter tortilla chips, mmm riktigt gott vill jag lova! På tal om ingenting så hade jag världens sug till att blogga tidigare idag men då satt jag på jobbet så jag fick behärska mig och strunta i det (haha) och nu har jag nästan ingen lust alls. Orkar faktiskt inte göra någonting just nu.. vill bara sova och vakna upp på typ.. fredag. Vill shoppa och göra något roligt, inte bara sitta hemma och glo eller sitta på jobbet och knappa in uppgifter hit och dit (måste bara säga att jag hittade en psykiatriker som är född 1910.. ofta kofta liksom). I alla fall så hade jag en massa saker att skriva om men aah.. svårt när man inte är så motiverad. .__. Blev inget häng med Charlie idag btw, utan vi ska ta det en annan dag denna veckan istället.

Åh! Fast jag kan nog ta att berätta att jag idag blev utsatt för de värsta smaskningarna någonsin typ, det var helt fruktansvärt. Jag HATAR folk som smaskar. Eller okej, jag hatar inte personerna men jag hatar smaskningarna.. GAH! Så grymt irriterande.. uuuuh. Jag hatar också min väska som nu äger mig totalt genom att inte vilja stänga sig ens tre centimeter.. så nu är jag i akut behov av en ny väska, suck. En penisonär typ flörtade mig med idag också, snuskigt värre. Så.. jaa, det var lite av min dag.. behövde skriva av mig lite, så nu vet ni det. Lite lust hade jag visst ändå.


Nu kom mamma och pappa hem från en liten runda på Torp och det betyder kaffestund med la familjis så jag får ta och avsluta nu. Med sig från Torp har dom bland annat mina glajjeglassögon med rätt styrkor på glasen (hoppas jag haha) så jag ska faktiskt gå direkt till badrummet nu och testa dom. Wihooo, hoppas jag kan se bra nu (äääääntligen). Roligt om jag kan se i åtminstone glasögonen liksom.. Jaja! Happy face! 😉 Puss och kram julbanan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *