Step on you

Den svenska björnstammen – Svalkar vinden

And where do I go from here..?

Tjääänna! Det blev visst att jag lite spontant sådär sov i stan igår i alla fall så det blev ju aldrig något inlägg med bilder. Lite typiskt, jag ska sluta lova inlägg och bilder för det blir aldrig av då. Och nu är jag hemma men är alldeles för trött för att ta kort och köra igång med den proceduren. Meeeen någon dag mina vänner, någon dag.. ;P

Det blev inte heller någon solning igår, men resten av gårdagens planer gick allt igenom. Ska nog ta och sola på torsdag istället.. längtar tills dess haha. Det är så himla skönt att slappna av och somna i värmen.. mm.. Nåväl.. idag så har jag jobbat, käkat veggieburgare, kollat Grey’s, snackilerat med mamma och typ inte gjort så mycket mer. Men det har varit greeeejt. Imorgon blir det också jobb (på Ad Medicus) och efter det ska jag träffa Charlie och så får vi se vad vi hittar på för något skoj. Det blir nog lite käk, prat och film tror jag. 🙂 Käckt!


Bakade kladdkaka igår som jag inte kan äta (med vetemjöl i med andra ord) bara för att jag trodde
att jag ändå inte skulle vara kvar, men så blev planerna ändrade och jag
fick titta på istället, muppigt.

Ska verkligen försöka skriva lite oftare här på bloggen, har verkligen puttat skrivandet åt sidan ett ganska bra tag nu. Är lite upptagen på annat håll änna, hehe. Men nej nu är det dags att tvätta bort sminket och slänga sig i sängen.. är galet trött och imorgon ska jag ju upp tidigt och jobba så det känns som en bra idé att få sig lite sömn. Mm, så får det minsann bli! Pusshej och godnatt. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *