How wrong

Dolly Parton – Here You Come Again

Yes, I get a kick out of you.. srov whöf fhöw.. måste Nf kxjm wöjj allt hela tiden. Orkar liksom inte riktigt med detta just nu änna (eller någonsin).. gah. What to do..? .__.

Hejsan! Tänkte börja detta inlägget med att klaga lite på att jag har ont i ryggen och i tungan (haha), mupp. Känns som att min tunga aldrig vill bli riktigt, riktigt bra. Eller så är det bara det att jag har blivit förkyld så att den har svullnat en aning.. Well anyway.. Idag så vaknade jag faktiskt relativt tidigt (runt nio). Tog mig en go dusch och nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och tar det lugnt. Ska snart fixa mig, baka kladdkaka, fixa naglarna och sen gå ner till city (haha) för jag har ett möte vid ett (ja jo, jag var faktiskt duktig i tisdags och bokade två viktiga möten som jag har dragit mig för länge, men nu så). Senare idag så blir det eventuellt solning och sen fika med Stina, myyysigt. Tror att jag ska ta och åka hem idag också, behöver ordna upp med lite saker och ting förstår ni.

Jaja.. kan berätta lite om helgen. I fredags jobbade jag 8-10.30 (inte så länge, jag vet, men jag är egentligen ledig på fredagar så det är ju ändå plustimmar liksom) och sen gick jag på ett av de två inbokade mötena, fick faktiskt ut en hel del utav det. Efter mötet blev det fika med Daniel på EH, satt där i några timmar och på slutet fick vi även sällskap av fina Janina och Anna. 🙂 Fortsatte dagen med jul- och matshopping, mys, tv och goootti med Isac hehe. Lördagen var ganska så sjeegish.. vaknade åtta (hehe typ världens bästa sätt att vakna på..), somnade om vid tio och vaknade igen vid tolv. Käkade frukost, diskade, pratade med Hannis i telefon, segade lite och blev sen hämtad av mami och papi. Väl hemma blev det veggieburgare (som jag hade längtat), choklad och bryggkaffe (muuumma). Blev hämtad av I vid åtta och sen blev det myskväll inne i stan. Igår blev även den en väldigt seg dag. Slöat, diskat, lagat mat, glott tv osv. Men det är gött med lite sånt också faktiskt. Idag blir det dock andra bullar, men det har jag ju redan berättat om. Ska bli härligt att faktiskt få någonting gjort (iaf något mer vettigt)! 😛


Men nu ska jag nog ta och röra på mig. Först fixa mig, diska och sen baka kladdiskakis, nam nam! 😀 Ha det så bra allesammans (btw jag har ju inte vart hemma så har inte haft min systemkamera till hand, men lägger upp bilder på mina inköp från i torsdags ikväll när jag har kommit hem)! Pusshej! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *