In kommer ting

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Hej på er! Är på galet muntert humör idag hehe. Antagligen för att jag har jobbat, fixat kortare piercingstav + ny piercingplupp, solat (somnade, gaaah så gött) och shoppat lite (kläder och smycken). Och efter denna goa dagen så blev det äggburgare, kaffe och choklad hemma med Stoffe och pappa, smarrigt och mysigt. 😀 Imorgon innebär fredag vilket i sin tur innebär massa roligheter och viktigheter, typ som jobb, möte, fika och myselimys. Ååååååh!


Juste ja! Häromdagen så köpte jag en ny fotlänk av Denice Petersson (hade tänkt att länka henne men vet inte hur jag ska länka till fejjan så ni får söka själva hehe), blev så lycklig när jag öppnade paketet. Tänkte sätta ihop någon form av “tro, hopp och kärlek” men det fanns inget ankare så det blev en fågel istället, men me like ändå! ^^

Tänkte lägga upp bilder på dagens inköp också men just nu så går det inte för har inte ens tagit kort på dom än haha. Men det löser jag asap mina vänner, no worries! 😉 Påtal om något helt annat så är det den första december idag, känns helt galet sjukt. Har 1. ingen decemberkänsla för det är ingen snö ute och 2. inte ens fattat att jag har tagit studenten typ. Känns som att det var nyligen det var bal, student och sommar. Som att det var nyligen vissa saker hände men tydligen så har det gått måååånga månader.. gosh. Men om inte annat så känns det kul att det snart är jul (haha) för det är så mysigt. Denna julen blir den första någonsin som jag firar med Iza och Tilde, det ska bli så roligt! Skoj att ha med lite barn som faktiskt tror på tomten, det blir liksom en helt annan känsla då. ^^ Dessutom så kommer morfar, Åsa, Bea och Björn (och Jonas). Eventuellt att mormor svänger förbi också (hoppas det). Ujuj.. tror att december månad kommer att avrunda året 2011 ganska så perfekt faktiskt, många bra saker som kommer att hända. 😀

Nu så ska jag fixa naglarna och sen ta mig en goooo dusch (och även kolla närmare på det där med att lägga upp bilder på dagens shopping)! Chillibill! Men mjaa.. ha det så bra allihopa! Pusselipusssshej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *