That’s what you get

Oskar Linnros – Mister Cool

Halloj (bildboooomb)!

Nu ska ni få en liten uppdatering och vad som har hänt dom senaste dagarna.. onsdag och torsdag så jobbade jag på Jetis, fredagen satt jag hemma och sen på kvällen blev det party hos Vicky och vidare till Högan. I lördags var det pepparkaksbak med släkten och mys i stan som gällde. 🙂 Har faktiskt sovit i stan sen i fredags fram tills idag, hehe. Inte gjort något speciellt egentligen, mest degat och myst men glad är jag ändå för det har varit häääärligt och gosi. ^^ Anyway.. här är lite bilder på presenterna jag fick på min b-day/kalaset samt lite från kalaset i sig:


Fick även en rosa morgonrock, en rosa fleecepläd, ett nytt täcke osv.. Hur himla awesome som helst, me like! Tack allihopa, ni är bäst. :* Well nu känns detta inlägget redan så jäkla långt fastän jag inte har skrivit något.. har egentligen massa bilder från pepparkaksbaket att lägga upp också men får nog portionera upp det lite hehe..

Imorgon så väntar iaf jobb på Ad Medicus och samma gäller på torsdag. Ska även fika med Stephi och Paggis imorgon och på torsdags så ska jag nog sola efter jobbet, gööött. Får se vad som händer i helgen, ska hålla det lite öppet. Det blir nog inget festande i alla fall (ojoj, det ni..). Nepp nu ska jag kila. Vet inte vad jag ska göra resten av denna kvällen men.. får nog bli en fet dusch och sen tidig dejt med John Blund. Aja, see ya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *