Don’t stop movin’

Hot Action Cop – Fever For The Flava

Tjeeenixen allihopa! Sitter och glor framför datorn med kliande hals, rödprickigt ansikte och allt vad det är.. Är allergisk mot något här i lägenheten men jag vet inte vad.. antagligen allt damm häh. .__. Tänkte faktiskt bara skriva ett snabbt inlägg bara för att liksom. Har ju inte skrivit på ett tag (visst jag la inte upp bilderna på bloggen men la upp allt på fejjan istället) så kände att det var dags nu. ^^ Ska ta och klämma ihop ett vettigare inlägg asapish där jag ska klämma in bilderna från kalaset förra helgen och från pepparkaksbaket denna helgen.

Nääpp nu ska jag ner till Willy’s och handla lite frukost och annat nödvändigt, är gött hungrig. 😀 Tänkte ta en sväng förbi Åhléns, Kicks och Lindex också för jag är så galet shoppingsugen. Insåg igår att min ena lön + studiebidraget kom in i typ fredags så igår blev jag en riktigt, riktigt glad tjej! 😉 Var duktig också och förde över några laxar till mitt sparkonto (hoppas dom stannar där ett bra tag nu). Mjaja.. nu ska jag kila, behöver frisk luuuuft innan jag dör här inne. Ha det så bra kära ni! 😉 Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *