Can’t let you go

the Wandas – Forever and Ever

Godkväll kära vänner! Jo igår så gick jag ju en go promenad från Skäret till Lindåsvägen och för er som inte riktigt vet vad det innebär (och för er andra också såklart) så ska ni får se en bild med min lilla rutt utmålad:


Sedär ja! Den sträckan är alltså 10,7km och ska, enligt google maps, ta två timmar och 18 minuter och med det så måste jag skryta och säga att jag gick den på två timmar exakt och dessutom i några cm klackar, wohoo (dumt jag vet)! Nästa gång ska jag testa att gå den utan klackar och väska och se hur det blir.

Nåväl.. nog om det. Idag vaknade jag tidigt, somnade om, vaknade igen, somnade om, vaknade igen, somnade om, blev ensam, somnade om, snoozade och kom en timma för sent till jobbet. Seriöst vad jag suger.. men var så j****vla trött idag ärligt talat.. det första pappa sa när han såg mig var att jag såg “jättetrött och sleten ut”. I alla fall.. jag jobbade 9-16.00 och sen tog jag bussen hem med Stoffe och sen dess har jag kollat tv, fixat och donat osv. Nu lagar jag mat med mamma medan jag bloggar och sen ska jag lägga mig. Är fortfarande galet trött och orkar inte vara det imorgon också så ikväll ska jag minsann somna innan elva, punkt slut.

Jobbet idag var lite varierande btw. Fick hålla på med att leta upp läkare osv., pilla med papper och pärmar samt att passa lille Tim. Jag och Tim tog oss “en vända” (eller hundra) på stan i 1,5h.. gick upp och ner för Kungsgatan typ hundrafemtioelva gånger så idag har jag minsann fått mig en go promenad också. I samma äckliga skor som igår (uuh).. mina fötter begår nog självmord snart och allt är mitt fel. Dumma mig. .__.


Oh yes, jag älskar att skela och pluta med munnen på alla bilder. Det är liksom min grej förstår ni. Eeerhm..

Imorgon så är det min 19-årsdag, azzzuum. Haha nja det lär väl inte vara något speciellt direkt men det är ju alltid kul att fylla år. Ska jobba på Jetis från åtta till typ strax innan tre och sen från och med tio över tre och 1,5h framåt så ska jag röntga mig på UA sjukhus. Efter det så lär det bli en liten födelsedagsfika med Daniel och sen så ska dagen minsann avslutas med massa myyyyys. ^^ Minsann liksom! 😉

Längtar så sjuuuuukt mycket till fredag förresten! Då ska vi fira Daniel och mig hemma hos Vicky och det kommer att bli legendary haha.. ;D Näämen all in for sure! Tror det kommer bli redigt nice med allt kärt folk osv. Iiiiiih! Well nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen. Kommer säkert inte somna med en gång men jag kan åtminstone ta och vila lite och fundera. Så godnatt allihopa, puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *