Life on a plate

Helloooojj! Det blev visst inte något inlägg igår där jag la upp bilderna från helgen.. men däremot så la jag upp alla bilderna på fejjan istället så jag höll ju åtminstone liite vad jag lovade, riiight? ^^ Aja.. nu ligger jag i sängen och mobilbloggar och väntar på bättre tider hehe.. tänkte att herrn i “huset” skulle ta och komma hem snart men det verkar ju dött på den fronten.. Mwiip.

Annars så kan jag berätta att jag idag har varit väldigt duktig. Och dum. Men det duktiga var i alla fall att jag gick en långpromenad. ^^ Gick ändå från Skäret och in till stan, det tog mig två timmar exakt men jag skyller lite på att jag gick i klackar. Snälla Daniel tog hand om mig en stund och lagade korv med bröd åt mig (ja alltså sojakorv då förstås), muuums! Stannade hos han i typ en halvtimma och sen så kom Malin och hämtade mig och så åkte vi ner till stan för att fika. Satte oss på EH och självklart träffade vi sötaste Janina där, hihi. ^^ Så det blev att vi tre slog oss ihop och hade en käck stund ihop.

Tänkte lägga upp någon bild men nu så bloggar jag ju från telen så det blir lite svårt. Tror att Mr Cool är hemma snart också så det kanske är lika bra att avsluta. Så pusspuss! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *