In the air

Jim Jidhed – Kommer Du Ihåg Mig? (gammal goding som jag älskade när jag var liten haha)

Godmorgon! Eller ah.. god förmiddag i alla fall. ^^ Just nu sitter framför datorn och dricker kaffe medan jag funderar över hur jag ska göra idag.. ska snart ta bussen in till stan för att träffa Stephanie och sen tänkte jag besöka UM och Dagsons.. eller så tar jag det imorgon, hmm..? Är sugen på att gå till Galaxy nails eller Skönhetsspecialisterna för att fixa naglarna också men det får nog bli att jag tar det närmare inpå helgen.

I veckan så ska mitt första paket från H&M komma btw (är så ivrig haha) och dessutom så borde min nya burk med proteinpulver komma idag. Spännnanndeee! Kanske behöver det där proteinpulvret after all (kombinerat med en massa träning) då jag igår fick höra av Christian att jag är “världens mest ofita nittonåring”. Älskar komplimanger! 😉

Några pics på mig och Tim som mammsen tog när jag passade han häromdagen. ^^ För övrigt så kom såklart sotaren för att fixa och dona när jag var ensam hemma med Tim, det är så typiskt (det har hänt ett x antal gånger det senaste att jag är den enda hemma när vi får typ sånt besök). Han måste ha trott att jag var en väldigt ung mamma som dessutom bor i en villa vid vattnet haha. 😉 Nädå..

På tal om tandborstar så kan jag tala om för er som inte vet att det idag är den internationella diabetesdagen så idag skänker jag extra många tankar till min fina kusse Beatrice! :)♥ Annars så kan jag också tala om att det även är Ostkakans dag idag och det är dessutom den 318:e dagen på året, vilket innebär att det är 47 dagar kvar tills årets slut. Intressant fakta, jag veeeet.


Men nu ska jag kila! Måste fixa det sista med sminket, håret, kläderna och allt det där ni vet. 😉 Sen när jag kommer hem så lägger jag upp bilderna från helgen osv. men tills dess så får ni längta höhöö. Pussshej! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *