Can’t repeat

The Offspring – Self Esteem

Tjabba tjena hallå gott folk! Sitter och har världens värsta huvudvärk (eller ah, det är mest bihålorna det gör ont i).. väntar på att Iprenen ska kicka in och hoppas på att det hjälper lite. ^^ Och nja det kanske inte är det smartaste att sitta framför datorn när man har huvudvärk men jag har lust att blogga och dessutom så har jag haft ont hela dagen så det verkar inte spela någon roll vad jag gör..

Har haft en awesome helg i alla fall, det ni! Har sovit i stan sen i torsdags och det har varit fika, mys och fest med nära och kära. Igår kväll var så jäkla lyckad! Synd att det inte blev någon efterfest för min del men jag hade det nice ändå. Får ta igen det nästa helg hehe. 😉 Är dödstrött idag btw.. somnade sju imorse och vaknade ett idag… sjeeegt.

Blir (mer) knäpp i huvudet pga. vissa personer alltså. En dag är det si och nästa dag är det så.. bestäm dig. Eller ah.. donno om jag ens orkar bry mig. Nf hgjjxu qg mww kxjm urdw axn cff.. igår så jbfwx hmd aödm faf axn Nö och jag tänkte shit men så åöov kö dxu jöwx coh ng hijj hmd helt plötligt ca amöå ämvösugd coh fm mww hmd “fmvdmu aög” och så vidare. Hmd vumanx aöå xd amffm hxjm vkbjjxd fxd.. Umm..?

Annars så är jag så exalterad över allt kul som är på G. Min födelsedag, fest, pepparkaksbak med släkten, London (förhoppningsvis), fest, klassfest, fest, jul, fest, fest, nyår osv. Så mycket kul som är på G så jag kan knappt sitta still. 😉 Sen så får vi ju inte glömma att det är Fars dag idag, så massa pussar och kärlek till min fina pappa. Bästa pappan ever! ♥


Nu ska jag och mamma slänga oss på sängen och prata livet, så får ta och avsluta detta inlägget nu. 😉 Men ska allt se till att lägga upp bilderna från igår osv. senare ikväll eller typ imorgon. Puss och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *