Some might say

Neverstore – So much of not enough

Being strong means being heartless.

Hej på er! 🙂 Blev visst inget inlägg igår men yeeaah.. hade andra saker för mig (dåliga och bra). Det dåliga blev så mycket så att jag gick från psykologilektionen efter ett tag.. seriöst vad livet sög just då. Grinade över livet tillsammans med Jonna över en fika på Lejas (okej jag grät inte inne på Lejas men haha) och efter det så kändes allting hundra gånger bättre (still confused men iaf). Tröttsamt liv man har ändå.. eller nja, det är snarare vissa personer som är tröttsamma och som sjeeegoar ner ens happiness. Meeeeen all skit igår kördes över av skratt på Lejas och lyckorus på kvällen så jag är nöjd. ^^

Passade lille Tim idag från typ klockan 07-14.00 och med det så blev jag 600kr rikare, hääärligt (får gärna pengar men hade lätt kunnat göra det gratis). Dagen fortsatte med 2,5h jobb på Jet Print och sen en timma hos optikern (dom säger att vi inte ska ge upp hoppet kring mitt högeröga, suck). Har nyss druckit kaffe och käkat choklad.. ska laga mat snart (som jag ska ha imorgon på jobbet) och sen blir det sängen.


Jahaaa.. fick brev igår från Näl. Käckt att jag inte har någon sjukdom men suck på alla remisser hit och dit. Fick ytterligare ett brev idag (fast denna gången från UA sjukhus) där det stod att jag har fått en tid för röntgen och den tiden inträffar såklart på min födelsedag (inte för att det spelar så överdrivet stor roll, men ändå). Och på tal om någonting helt annat så shoppade jag loss lite på H&M igår, det blev en massa underkläder och två kjolar. Längtar tills paketen kommer wiiiie! 😀

Nä nu ska jag kila, pusshej (och för er som eventuellt tror någonting annat så vill jag bara säga att det är min piercing som är den där grå pluppen på bilden.. hehe man vet ju aldrig vad ni kan få för er.. kanske att jag har gråa tänder? hihii…). Aja, puss igen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *