You’ve got that something

My Chemical Romance – Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

You’ve got that something that I can’t describe.. gives me that feeling, gives me that freaky vibe.
Mhmm dude, you’ve got that something that makes me feel so fine. What a wicked thing to do..

Jaha, då kör vi på det andra inlägget för idag. Niiice, nu ska jag minsann ta igen lite! Tänkte börja med att dela med mig av en, enligt mig, udda komplimang jag fick idag, nämligen: “du hade en tendens att driva igenom en härlig ironisk humor som få tjejer har”. Haha jaha där ser man, lite coolt.. 😉 Well.. annars så har jag typ bara degat idag. Imorgon så ska det minsann bli andra bullar! Ska upp tidigt för att jobba och plugga (eventuellt shoppa) och senare på kvällen blir det mys. 😀 Måste gå till Viking för att köpa munskölj till piercingen (å tänkte också passa på att köpa en till sten) och annat jag tänkte inhandla (men inte imorgon, utan i veckan) är ett 6-månaderskort på badhuset så att jag både kan träna och simma. Nice huh? Måste komma igång nu så i veckan ska jag ta steget hehe.. mamma har gått med på att betala hälften av priset så får passa på. Dessutom så kan jag simma/träna med Hannis också, ganska så peerfa liksom! ^^ Btw titta här vad jag fick i lördags av våra fina grannar:


Åh, Alix är lycklig (vääääldigt lycklig)! Rosa grejer är tha shiiiet, for sure!

Nåväl.. nu är jag så trött så känner att det är dags att hoppa i sängen. Ensamt och kallt.. Godnatt allihopa! 🙂 Ska allt försöka kasta ihop ett inlägg imorgon också så att det inte blir så stora gaps hela tiden. Men jaja.. sängen var det ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *