Can’t you see

Lustra – Scotty Doesn’t Know

Kära någon vad jag både har saknat och inte saknat min dator och bloggen. Gött att vara ifrån det lite men lite abstinensbesvär har jag allt haft haha. Sist jag skrev var i torsdags och sen dess så har jag sovit i stan ända tills idag. Har dock varit hemma litegranna på dagarna.. men aja. I fredags var en ganska mobbad dag som började sådär tills eftermiddagen och framåt.. jobb en timma, gick runt halva stan (bokstavligt talat) för att uträtta lite grejer men nää.. frös som en gris och var döhungrig. Blev mys tillslut, sen fika på EH med Janina, Daniel och Marcus och efter det hem, Höga C och sova hos Janina (och vi hade ju lagom tur med bussen… naaat). I lördags hade vi gäster hemma (grannarna) och det var väldigt käckt. Fick en rosa stekpanna som tack för att jag brukar passa deras barn, så snällt! 😀 Ska lägga upp bild senare (hinner inte pilla med allt nu – Grey’s anatomy börjar snart hihi). Dagen avrundades iaf med kärt folk på Högan och sen mys med film och godis. I söndags hade vi ett litet kalas här på Skäret för att fira Daniel, Corne, Stoffe och pappsen och sen på kvällen åkte jag in till stan och sov där. ^^ Sååå.. det var en rörig och ganska kort sammanfattning av de senaste dagarna.


Idag så har jag gjort typ nada, bara sjeego-segat. Vaknade vid tio och då kollade jag på repris på fredagens avsnitt av Grey’s.. missade min första buss så fixade lite grejer och sen tog jag bussen hem vid halv ett.


Nu lagas det mat för fulla muggar.. veggieburgare mmmmmuumma! Måste fixa klart allt och sen börjar GA, så see ya! Skriver mer senare idag, promise. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *