Shut you out

Hammerfall – Heeding The Call – 1998 Version (åååh minneeeen, får rysningar när jag lyssnar!)

Haha kan inte sluta tänka på alla rockband som Stina, Ellen, Maja, Elin, jag m.fl. hade på fritids. Vi rockade loss till Iron Maiden, Europe, Hammerfall, Kiss osv. med våra badmintonrack, haha åååh det var tider det minsann!

Anyway.. hej på er! Just nu i skrivande stund så är jag nervös.. blev det för ett litet tag sedan då jag läste ett mail från en familj i Norge som eventuellt vill ha mig som au pair för deras lille son. Och i så fall från och med någon gång i december och i typ 4-6 månader framåt. Iiih.. intressant, spännande, nervöst. ^^ Jag skickade i alla fall tillbaka ett mail och sa att jag var intresserad så nu får vi se vad som händer, omg!

Påtal om något helt annat.. i tisdags blev det fika på EH (plus en liten promenad) med Janina och sen fortsatte dagen/kvällen med film och godis hos I. Igår jobbade jag åtta till fem hos pappa och sen blev det fika med Hannis på EH (och även vi tog en promenad efteråt hehe) och som dagen innan så avslutades dagen/kvällen med film och godis i stan. ^^ Klantade nästan till mig rejält igår genom att nästan glömma bort fikan med Hanna.. hade åkt från jobbet men var som tur var fortfarande i stan när Hannis messade mig och sa att hon väntade (först tänkte jag typ.. “ööhmmm va, hon har nog messat fel” tills det slog mig att vi hade bestämt träff sen typ en vecka tillbaka..) så åkte tillbaka och hoppade av på Kampen. Dog nästan.. dör typ när jag tänker på det. Jag är inte en “glömma bort”-person, jag är en person med koll. Eller åtminstone så var jag det. Har verkligen tappat bort mig totalt i stress och ångest.. mycket på en gång, usch. En käck sak igår var iaf att när jag och Hanna väl kom till EH så satt Janina och Skoof (eller vad hon nu kallar han) där och fikade (otippat? njaa..). Så himla skoj! Jag och Janina sitter ju verkligen jämt där, med eller utan varandra. xD Är man ensam i stan så är det bara att gå dit liksom haha..

Är gött sugen på att köpa massa kläder nu alltså (påtal om tandborstar liksom).. är 1. shoppingsugen och 2. trött på mina kläder (speciellt på mina svarta byxor.. men dom är dom enda som sitter relativt bra då alla mina jeans är för stora nu..). Fick i alla fall H&M-katalogen i förrgår och blev väldigt kär i vissa plagg där så funderar starkt på att klicka hem några.

Mjaja.. nu ska jag nog ta och städa lite eller något och sen blir det tv, mat och bakning. Btw så jobbade jag idag från åtta (eller strax efter då jag försov mig lite) tills typ tolv. Blev inte längre för jag ser ju liksom så kasst och att sitta framför datorn med linserna visade sig vara fruktansvärt jobbigt så fick åka hem (tur att det är papi som är bossen liksom haha). Och FYI så sitter jag med glasögon nu, så ni inte tror att jag bara hittar på haha. Pappa ska iaf ta med sig jobbet hem så ska sitta med det ikväll och sen så kompenserar jag med jobb imorgon också (jobbar ju egentligen bara ons-tors). Jupp då vet ni det! Gah, känns som att jag inte har skrivit på länge.. det är illa. Kan inte sluta skriva liksom haha. Aja, nu får jag nog ta och kila. See ya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *