Predictable

Robin Cook – I Won’t Let The Sun Go Down On Me
Rally – I Wont Let Susan Go Down On Me


Alltså är inte detta en aning tröttsamt..? .__. Förraförra veckan: måndag vårdcentralen för provtagning och sen vidare till UA sjukhus för att ta om proverna, tisdag svar om att jag är remissad till Näl för ingen fattar något. Förra veckan: måndag provtagning osv. på Näl samt vidareremissad för ultraljud, onsdag brev från Näl där dom säger att dom missat ta prover, fredag vårdcentralen för att ta om proverna samt få medicin. Idag brev från Näl där dom säger att jag inte behöver ta proverna som jag såklart redan har tagit. Dessutom så ska jag tydligen till vårdcentralen asap för att ta nya prover så att dom kan dubbelkolla. Allvarligt talat, vad är det här!? Blir ju inte direkt förvånad egentligen, men jag hade väl hopp om att det skulle vara någorlunda ordning och reda. Suck.. mjaja, “tur” att jag är van med att ränna fram och tillbaka mellan sjukhusen osv. (2007-2008). Blaaah.

Som plåster på såren (haha mja eller något) så var jag hos Synsam idag och där sa dom att mina ögon ändrar sig hela tiden, att linserna inte kan bli bättre (mer än att jag ska byta tillbaka till dom gamla typ) och att jag får komma tillbaka nästa vecka för att träffa en annan optiker så att dom kan jämföra varandras undersökningar och resultat. Haha vad är jag för något utsatt mobboffer egentligen? -.-‘ I alla fall.. hos Synsam så köpte jag två nya linsetuier (lite skoj får man ju ha). Tyckte jag kunde unna mig något finare än mitt vanliga etui med grönt lock så det blev en med ett gult lock en med ett rosa lock (wihoo). Det gäller att hitta glittret i vardagen liksom. 😉


Annars så insåg jag nyligen att det är första november idag, helt sjukt vad tiden går fort! Snart är det fars dag, min b-day, alla adventer, lucia, julafton och nyår. Myyyysigt! 😀 Dags att snart börja hetsa över alla julklappar man ska köpa. Först försöka komma på något att köpa och sen se till att ha pengar nog till allt.. förra året spenderade jag grymt mycket pengar på julklappar.. men äsch, det är kul att kunna skämma bort sina nära och kära när man faktiskt kan. ^^ Förra året var liksom typ första året som jag hade mer än studiebidraget att handla för..

Nåväl.. i söndags var det familjemys och sen drog jag in till stan och sov där. Igår var en riktigt sjeegodag.. låg i sängen typ dölänge och sen såsa jag omkring. Vid tre hämtade Cornanan och Simon moi och så åkte vi till Skäret en snabbis (fixade mig, drack lite kaffe och hämtade Stoffe) för att sedan åka vidare till Gbg och väl där mötte vi upp Chrilleman. Blev käk, hjälpa Stoffe att hitta jeans, fika och sen bio på Bergakungen (Tintin). ^^

Idag har jag vart hos Synsam och det är ungefär allt som har hänt. Ska snart hoppa in i duschen, sen laga mat och vid fem blir det att träffa Janina i stan för en välbehövlig fika. Gosi! Ojoj, pladder pladder märker jag. Får nog ta och avsluta detta inlägget innan det blir aaalldeles för mycket text att läsa. ^^ Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *