Drink drank punk

A Day To Remember – The Downfall of Us All

Halloj! Längesedan nu.. kort och gott så har min vecka sett ut såhär: onsdag jobb på Jetis åtta till fem och sen torp med mamma och pappa, torsdag jobb på Jetis åtta till fem och sen fika på Lejas med Danneman, fredag jobb på Jetis åtta till tio och sen besök hos optikern (ser fortfarande som en kratta; nya linserna sög) och vårdcentralen (fått medicin utskriven som ska hjälpa en del av mina problems iaf hehe). Dagen fortsatte med fika på Lejas med bästa Stephanie från ett till tre och sen apoteket, hem för att fixa och dona.. Malleballe hämtade mig vid sex och så drog vi in till stan, blev drinkar och nachos på Höga C (för lite ost though men det fixar vi nästa gång, bara att hojta till Hisham hmm), tidig kväll men sköönt. Mötte upp I på Kungsgraven (haha) och så följde vi Malle till Tureborg och sen blev det tv och mys. Lördag mys, lämnade blommor på farmors grav, kalasade för Tilde och Iza i Kungsbacka, shoppade loss på Willy’s och sen blev det tv och mys (massa chips och gott mumshii).

Weell.. idag är det suuunday men det är no sun buhu. Grått och regnigt, riktigt mysväder. Nää nu ska jag ta och slänga ihop en smet och baka lite kladdmuffins för snart blir det fika med la familia. Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *