I was there

Green Day – Jesus Of Suburbia

Lagar mat till Green Day, lite extra krydda sådär. 😉 Har dock redan käkat upp en halv gurka så nu lär jag väl inte orka maten sen när den väl är färdig haha.. Mjaja nåväl.. annars så har jag idag chillat, städat lite (hehe), haft prov och fikat med Janina. Äntligen åt det sistnämnda; det var ett jäkla tag sedan sist minsann! ♥ Testade en kiwi/äpple/lime-smoothie men den var sådär.. funkade men kommer nog inte köpa den igen. Om inte annat så kostar den typ 28 kronor, och det är en jäkla massa pengar för typ två deciliter pressad frukt.

Btw så var jag ju på Näl igår, och såklart så fick jag inte veta vad det är för fel på mig. Men enligt njurläkaren så är det inte njurarna som det är fel på utan det är något annat organ som blöder och är mobbat. Har därför blivit remissad för ultraljud (UA sjukhus som tur är) och förhoppningsvis så får jag en tid inom några veckor.. -.-‘ Jaja, vad ska man göra? Bara att gilla läget liksom. I alla fall så körde ju Jonna mig till och från Näl och var med mig under undersökningen, snälligt! Efter besöket på Näl så blev det kaffe och macka ute i solen hemma på Skäret. Wiee. ♥


Nu ska jag göra i ordning maten och sen vet jag inte vad jag ska göra.. städa kanske..? Läsa? Sova? Uuh, vad det är sjukt tråkigt att bara sitta hemma och glo. Vill göra någoooooot. Gärna något roligt också.. baaaah. .__.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *