Figure it out

Oasis – Don’t Look Back In Anger

Trött som en gnu.. men måste plugga. Ber till gudarna för att jag ska klara provet på tisdag.. gör jag inte det så får vi se hur jag gör. Ska kolla upp lite kring min eventuella karriär och så får vi se vad som händer sen. Jaja, det får jag fundera över när jag har gjort provet och fått resultatet. Varför är jag inte motiverad till att plugga? Varför tar jag inte detta på allvar? Haha jag är nog världens mest oseriösa högskolestuderande. Fail. .___.


Söndagsmys/fika med mina bästa favoritpojkar! 😉

Ska snart hoppa i sängen och trycka in psykologin i huvudet. Känner mig allmänt glad nu i alla fall.. det är alltid något. 😀 Är nyduschad (ååååh göööött), är mätt och belåten, har haft en supermysig helg, ser fram emot en nice utgång nästa helg, lön och studiebidrag hamnar på mitt konto snart, har fikor inplanerade med nära och kära i veckan, äter dålig mat men fortsätter att gå ner i vikt (rekord nu).. haha u get it. Life is chillibill. 🙂

Nepp nu får det nog banne mig vara dags att släpa sig från datorn (att det ska vara så svårt..?). Måste som sagt plugga och dessutom så ska jag upp som vanligt imorgon och åka med mamma och pappa in till stan. Tänkte vara en duktig flicka och åtminstone ta sista dagen innan provet seriöst genom att faktiskt sätta mig på stadsbibliotektet och läsa på allt vad jag kan. För övrigt så ska jag till Näl imorgon och undersöka njurarna. Bästaste Jonna ska köra mig dit, puss på henne. :* Nåväl.. godnatt allihopa!

By the way så ska jag försöka vara lite duktigare på att skriva. 😀 Vart lite busy busy det senaste.. mjaja, natti! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *