Stay away

Creedence Clearwater Revival – Down On The Corner

Boy you’re making a terrible, stupid mistake.

Just my luck eller? Spenderat halva dagen på Dagsons och sjukhuset, skoooj. Läkarna vet inte riktigt vad det är för fel på mig men förhoppningsvis så får dom (och jag) reda på det imorgon så att das problem kan åtgärdas (dom har ju tagit alla möjliga typer av prover på mig så något måste dom ju få ut av det.. right..?). Hade ju varit ganska så nice liksom, är inte riktigt så sugen på att gå runt såhär.. faktiskt. Yup this is my liiiiifeeee.. weei.

Mysig helg i alla fall. ^^

Nu ska jag kila.. får se hur kvällen blir. 🙂 ^^ Varken studiecirkel eller jobb imorgon så ska ta en vilodag. Fast måste plugga också, men det tillhör väl att vila. Eller något.. 😛 Jaja whatever.. pusshej veggiepastej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *