Nobody knows the way it’s gonna be

Las Ketchup – The Ketchup Song (Aserejé) – Spanglish Version

Idag är ingen vanlig dag för idag är det pappa och morfars födelsedaaaag.. 🙂 Pappa fyller hela 57 år och morfar fyller 78. Detta ska vi fira klockan två med kaffe och presenter hemma på Skäret (fast det är inte värsta kalas utan bara familjen + morfar) och till detta så ska jag baka något smaskens. Verkar som att alla vill ha drömtårta med kaffekräm så jag får väl köra på det. 😉 Fast är lite sugen på att baka något mer.. får se vad jag hinner med. 🙂

Igår var en lite rörig dag, men den var bra ändå. Jobbade i en halvtimma (haha vadsomhelst för lite pengar lix), mötte upp Isak vid nio och fikade med han på EH tills halv elva (haha stackarn var lagom trött.. I promise Isak att nästa gång så tvingar jag inte upp dig så tidigt! ^^), gick runt på stan och shoppade lite efter att jag hade satt in pengar på kontot (weei), gick upp till Jonna och var hos henne från strax innan ett till klockan fyra, blev hämtad av Corne och sen så gick vi till Viking och efter det så mötte vi upp mamma och Stoffe för att handla presenter till pappsen och morfar. 🙂


Btw så blev jag typ förföljd av en snubbe igår när jag gick upp till Jonna. Eller nej, inte förföljd kanske.. men han började prata med mig och det var jäkligt creepy för han frågade massa knepiga frågor och berätta massa onödig äcklig information om sig själv.. Han började i alla fall allt med “åh vad gott med choklad och mjölk, gott fredagsmys.. kunde inte låta bli att se vad du hade i din påse” och jag bara “hehe aah det är gott….” och sen undrade han varför jag gick just den vägen, om jag har pojkvän, om jag är ute mycket m.m.. euw. Sen sa han även att han var 85:a och då hade jag lust att skratta han i ansiktet.. han var säkert trettio-fyrtio år.. Tur att Jonna kom till min räddning tillslut i alla fall. Euuuck på random äckliga snubbar (gubbar). .__.


Haha Jonnas katt är för övrigt en aningens knäpp. Glor på en och jamar heeela tiden och har sig. Hon lekte med mina fötter och försökte bita mig i tån. Muppig katt! ^^

Bifoga, getingfoga, humlefoga, flugfoga. Allmänt dålig humor mellan mig och Corne. Haha! *asg*… 😉

Neepp nu är det inte långt kvar tills fikan så nu får jag nog ta och baka lite. 😉 Ha en bra dag kära vänner! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *