You got it wrong

Maskinen – Krossa alla fönster (P3 influerar mig med käck musik heheeee)


Haha varför blir jag ens förvånad.. så himla typiskt dig Isak! x) Du och dina fix idéer och tönterier. Din lille mupp! 😉

Känns
som att det var evigheter sedan jag skrev här sist. Och det var det ju
typ.. hela tre dagar typ. Blev inget mer jobb på Jetis än det i tisdags
(och då blev det ändå bara i fyra timmar) men har jobbat på pappas jobb
istället så lika glad är jag för det (förutom att nxw hmnx kmuw vrj mww
lcääm axn köffm.. eller åtminstone i dbuhxwxd jöz hehe..). Har faktiskt
inte sovit hemma sen i måndags heller, så därav inget bloggande. Har
hunnit vara hemma i typ två timmar innan jag har dragit till stan igen
och under dom två timmarna så har fokusen faktiskt inte legat på bloggen
(eller ens datorn), FAKTISKT. Det ni! ^^

Igår fikade jag med
världens bästa Stephanie Lindskog. Åh vad det behövdes.. ♥ Jäkligt kort
fika men det var ändå SÅ värt det. Fick pratat av oss en aning i alla
fall, skööönt. Gått och hållit på vissa saker så himla länge så det var nice att få det ur mig.. Och ofta vi
lever ungefär exakt samma liv? Allvarligt talat alltså.. finns typ inga
olikheter mellan oss och våra liv just nu. Knasigt.. men härligt
samtidigt för vi har ju varandra. Vi förstår varandra, vi förstår oss. ♥


Evigt velande med Danneman på telefon idag och igår också, haha. Missar varandra hela tiden och blahi blaha. 😛 Han kom för övrigt förbi en sväng till kontoret igår och hälsade på. Och det gjorde även morfar (och han hade såklart köpt med sig saker som jag inte kan äta hehe). ^^ Så trevligt så. Får se om jag träffar dom båda i helgen.. pappa och morfar fyller nämligen år på lördag så det blir ett litet firande för dom då. 🙂

Imorgon ska jag in till stan ganska så tidigt. Ska plugga, träffa Isak, träffa Stephi, gå till Viking, åka till torp med mamma och bröderna och sen så blir det väl chill hemma. Since pappa fyller år på lördag så får jag stanna hemma fredag så att jag kan gratta han på lördag morgon. 😀 Annars så vet jag inte riktigt hur helgen ser ut. Får väl se, fast jag har mina.. aningar. ^^

Nu ska jag plugga lite och sen sova. See ya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *