Lose to win

Creedence Clearwater Revival – Have You Ever Seen The Rain

“The nervous system refers to all neutral tissue och är delat i två delar (CNS and PNS). The peripheral nervous system consists of the somatic system and the autonomic system. Somatic system: messages till och från sense receptors, muskler och surface of the body. Basic unit of the nervous system is the neuron, en specialized cell som överför neural impulses or messages to other neurons, glands and muscles.”
..

Hej hopp, mina anteckningar i psykologi ser minst sagt intressanta ut.
Blandar engelska och svenska hej vilt till en fin liten text som jag
sedan ska plugga på. Så kan det gå när man har böcker på båda språken haha.. Snurrigt värre! ^^


Idag har jag pluggat tills typ klockan två och sen vid halv tre så mötte jag upp Hanna vid busshållplatsen och vi har hängt sedan dess (tills typ för tio minuter sen då hon åkte hem). Så bäst! ♥


Imorgon blir det jobb på Jetis till typ halv ett och sen ska jag på min psykologilektion. 🙂 Sen blir det antagligen jobb där resten av veckan med, men om det tar slut på jobb där så blir det jobb hos pappa istället. Börjar bli galet uppstressad över tentamen i psykologin också.. usch pusch.. vid närmare eftertanke så ska jag nog ta och plugga lite på det nu. Så hejsvej, ha det så bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *