Too much of nothing

In life only one thing is certain (besides death and taxes); no matter
how hard we try and no matter how good our intentions are, we are going to make
mistakes. We are going to hurt people and we are going to get hurt.
I thought this would be easy, but I was wrong.

Suck.. idag har varit en riktigt bra dag och en riktigt deppig dag. Jag orkar verkligen inte med detta.. det är inte min grej. Kan man ha kakan men ändå äta den? Kan man leva i nuet utan att behöva tänka på konsekvenser? Naah, tyvärr inte. Måste jag förstora upp allt och göra saker och ting till världens livsbeslut? Ja, det verkar så. Det är tydligen min grej.. Haha, åh så väldigt filosofiskt och djupt. Men vet ni vad? Som jag älskar Spåkulan ibland alltså. När livet är trubbel så ger den mig lite goda råd, ha-haa. 😉 Nämen just idag prickade den så jäkla rätt i alla fall. Och idag ska jag tro på det, för annars så kommer jag antagligen gå under av depression. Lite hopp får man ju ha, right..?


Jag har i alla fall världens bästa och finaste mamma, och det är inte dåligt det. ♥ Älskade mamma Maria. :D♥

Dags för sängen.. sov gott allihopa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *