Go let it out

Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar

Jag med en nyvaken och söt liten Tim. ^^ Passade han i torsdags, mysiiiigt. Fast han sov typ hela tiden, men ändå..

Nu är det snart dags för kalas för bästa lillebror. Lille (stora) Stoffe är hela 16 år idag! ;)♥ Vi har firat han lite nu på morgonen med presenter och så men det stora kalaset blir klockan två hehe. Tills dess så ska jag hinna städa rummet, välja kläder, fixa mig och baka. Vet inte vad jag ska baka dock.. hmm.. att det alltid ska vara så svårt. 😛 Men idag får det bli något vanligt för jag har inte inte riktigt tid att experimentera och eventuellt göra fel (fast hääh, det skulle väl aldrig hända mig mohaha..). Nåja..

Just det ja! I fredags så åt jag min första veggieburgare på över fyra veckor, weeei! Det var galet smaskigt.. synd (eller fruktansvärt sorgligt buhuu) bara att min mage inte uppskattar det. .__.

Nu ska jag upp och inspektera tårtan som mamma har bakat inför kalaset haha. Ha det så bra allihopa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *