Sweetest lie

Toy Dolls – Nellie The Elephant

Är så sinnessjukt himla galet trött. Satt och läste psykologi förut (weei duktigt Alix) och helt plötsligt så vaknade jag och insåg att jag hade somnat med böckerna mot bröstet. Skyller helt och hållet på alldeles för lite sömn (och kanske att jag har haft många bollar i luften det senaste också.. och kanske på att jag är lite sjuk).. 😛 Tänkte i alla fall att jag kanske behövde ett litet break så satte mig här och tog en handfull med chips, mums. Så nu är jag typ redo att pallra mig tillbaka och fortsätta läsa ikapp allt som jag har ignorerat att läsa de senaste fyra veckorna. Har ca. 90 sidor i den engelska boken och typ några kapitel i den svenska. Och lite statistik på det. Uuh, jaja det är bara att bita ihop och köra på.. har ju bara mig själv att skylla så.. ^^ Ganska så tur ändå att jag inte har något direkt planerat denna helgen (även fast det är lite mupp också) så att jag faktiskt kan fokusera mig 100% (eller åtminstone 90%) på att studera. 😀

Försov mig typ idag btw. Eller aah.. jag hann ju med bussen, men det var nääära ögat alltså! Vaknade tio i åtta och bussen gick kvart över (och det är way för lite tid, enligt mig i alla fall, för att orka sig upp ur sängen, fixa sig osv.). Sprang ner för hela kungsgatan i mina halvklackar och min hals typ dog för övrigt eftersom att det är så blåsigt och kallt utomhus.. mupp. Kom i alla fall precis i tid till bussen, vilket var en väldans tur. ^^

Resten av denna underbara fredag (just nu är det ju så fint väder hihi) kommer att gå åt till att plugga, äta, plugga, dammsuga, plugga och sova. Vid klockan fem/sex så får vi finbesök från Norge (Johnny, Unni och Hansson) så det blir ju lite roligheter i alla fall! Lär ju bli massa gott att äta och mycket prat och skratt. 😀 Wiiie på tal om gott att äta så kom jag precis på att Johnny och Unni alltid brukar ta med några burkar Nugatti till oss.. hoppas, hoppas, hoppas! ;D

Slänger upp några pics ikväll så att ni får ngt kul att titta på hehe.. 😉 Meeen nu ska jag återgå till studierna. 🙂 See ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *