Worth waiting

Jimmy Soul – If You Want To Be Happy For The Rest Of Your Life

Ångest hur jag än gör, suck..

Snacka om att denna veckan har varit bra, dålig, väldigt bra, väldigt dålig osv. Orkar inte med denna muppiga berg- och dalbanan, och veckan har nästan typ liksom bara börjat. -.-‘ Vill tröstshoppa underkläder men har inga pengar typ så får sitta här hemma och äta godis istället, men det funkar väl det med antar jag.

Mysmåndag.

Sov hos Jonna igår, så bäst. Man kan sammanfatta kvällen med vin, chips, dipp, godis, choklad, tv (vilka extremt knäppa människor det finns i världen haha) och allmänt mys. ♥ Sov gott i hennes underbara säng, hihi. Och jaa.. idag har jag jobbat och passat barn (lite spontant sådär). Anders frågade mig imorse om jag kunde passa Isa och Tim typ vid klockan fem och sen några timmar framåt, vilket jag naturligtvis sa “absolut” till.

I feel fine enough I guess, considering everything’s a mess.

Har gått och blivit mer sjuk också. Allvarligt talat, just my luck eller? Typ som att jag behöver må lite sådär extra dåligt, utifall jag faktiskt skulle råka må lite bra liksom. Okej mitt liv suger inte, egentligen har jag det ganska så bra.. men jag orkar inte tänka, och just nu behöver jag det. Just nu så är allt verkligen väldigt, väldigt komplicerat. Men det är väl så det ska vara.. inget i livet är överdrivet lätt. Och egentligen är det väl tur det, faktiskt. But still..


Imorgon blir det shopping med Cornelius efter jobbet, ska bli kul. 😀 Nu måste jag verkligen sova.. får skriva ett vettigare inlägg imorgon istället. Och dessutom lägga upp lite bilder. Pusshej på er, sov så gott. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *