Maybe someday

Andreas Johnson – Glorious

Tjenixen!

Gick upp klockan sju imorse, gjorde mig i ordning och tog bussen in till stan för att göra färdigt håret på Uppströms. Är jättenöjd, nu har jag ju slingor liksom (vilket änna var poängen med det hela)! 😉 Efter frissan så träffades jag och Janina över en fika på Lejas (oh my, inte EH!?). Satt där ett bra tag och Janina lyckades med att, antagligen, göra en snubbes dag hihi-haha. Han verkade ju gilla henne med tanke på att hon stötte på honom lite senare och då hälsade han på henne igen.. hehe. 😉 I alla fall så gick vi till Viking också för vi ville köpa piercingar, det fick bli två var och sen var vi nöjda och belåtna (Janina köpte till sin navel och jag till tungan, för mig blev det två små stenar varav en var typ turkosgrön, eller något, och den andra mörkblå). ^^ Påtal om köp så köpte jag även ett par vantar idag, kunde inte slita mig. Får lägga upp bilder imorgon, hinner inte ikväll tyvärr. 😛

När jag gick hem från bussen hade jag typ hjärtklappning. Hehe nädå, men jag kände en aningens obehag för bakom mig så gick min gamla stalker (eller fortfarande kanske.. vad vet jag..?). Alltså jag skämtar inte, usch skabbo på han.


Alltså snubben var liten när han skrev detta, men han var och är fortfarande läskig. Har gått efter mig nästan ner till mitt hus (vilket är helt fel väg om han ska hem till sig) och han sitter i sina svarta hoodies och tittar. Usch.

Jaja.. nu ska jag fixa mig lite. Imorgon blir det förhoppningsvis fika med Stephi och vid ett så ska jag på psykologilektion (som alla andra tisdagar). Efter det så ska jag träffa Daniel och sen blir det att sova hos älskade Jonna. Och så måste jag ju plugga, såklart. 😉 Nåväl.. pusshej! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *