Some people make it worse

Rufus Wainwright – Hallelujah

I lördags blev det utgång, som planerat, med min fina Hanna och lille Macy (och massa fler såklart). Vi hängde på Höga C hela kvällen och avrundade det hela med lite pommes på Pingvin (eller Marcus drog hem innan P men jag och Hanna drog dit i alla fall). Tyckte att jag skötte mig bra som Hannas ummm.. “ta hand om”-are? 😉 Hon smäckte i sig fyra drinkar och en shot, inte illa för första gången men det gick så bra så! Weei! Fick träffat många käcka vänner och bekanta, nice (bland annat Moyle, “man ska ha husvagn”-Victor, Cissi, bröderna osv.). Ska minsann se till att få ut Hannis nästa helg med, då blir det parttyyyy! 😉

Idag har vi haft besök av Emma, Janne och Gabriella och deras två übersöta hundar. Blev fika ute för här på Skäret finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.. familjen Johnsson SKA sitta ute helt enkelt.. ^^ Annars chill med familjen idag. Kollat tv, hängt i Stoffes rum (haha), lagat mat, ätit mat, fikat mer osv. 😀 En riktigt nice söndag med andra ord. 🙂


Fck hcf Nö ö jiunmåf, azf axd fwumdåx. Hmnx wzq äccwzfxe, omg.
And seriously, hx fmön mww hmd “wucu hmd bjfvmu moi”, fmz thmmmmw? ;o

Nu ska jag prata i telefon med Malleballe och sen blir det psykologi och sist men inte minst sängen. Imorgon ska jag till Uppströms och göra om håret (gick dit och klagade trots allt och fick en ny tid för att göra om håret utan betalning, göttt..). Jaja, natti på er. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *