Blaming this all on you

Cauterize – Still Breathing

Heh.. fick en såndär muppig känsla förut (som är kvar).. skrattretande. Varför bryr jag mig ens? Haha så himla stupid.. nää nu får jag sluta tönta mig. Nö bu kbd avec Jä och det borde ju inte störa mig xåxdwjöåxd siu nxw bu fwrqön (uxmjjz..), but still. Haha, ojoj.. hoppas det finns vin hemma!

Ingen utgång för mig ikväll i alla fall. Så himla tråkigt! Jag som var så galet taggad.. hade planerat en massa roligheter men så går jag och blir sjuk.. Så det får bli fredagsmys hemma med familjen istället (vilket inte är hel fel), ska minsann vila upp mig inför imorgon för dåååå fasiken ska jag ut! 😀

https://youtube.com/watch?v=oH7K8XQhUVQ%3Fhl%3Dsv%26fs%3D1

Seriöst vad jag saknar mina fina kussar Olivia, Iza och Tilde. Så himla tråkigt att dom inte bor i UA längre.. är så van med att gå upp till dom varje vecka för att leka och mysa. Buhuu! Hittade lite gamla filmer iaf, dom kan man ju alltid sitta och titta på så blir man liiiite gladare. ^^ Visserligen är bara Tilde med på klippet ovan men ändå. 😛

Ignorera gärna min vackra sångröst också. När jag sjunger för Tilde i filmen alltså. Haha, pinsamt.. men hon blev ju så glad. 😀

Hade världens mysigaste dag igår med min fina Hanna. Kära någon, det behövdes. ♥ Fick pratat om typ allt som försiggår i våra liv och det var verkligen, verkligen, veeerkligen skönt. Satt vid hamnen med latte, loka och solsken och sen gick vi en promenad bort till Kvantum där vi köpte chips och sen satt vi i busskuren i två timmar, lööööv. ♥

Nu ska jag laga lite mat.. magen kurrar lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *