Out of control

Johnny Nash – I Can See Clearly Now

Look all around, there’s nothin’ but blue skies.. Look straight ahead, nothin’ but blue skies..

Nääämen godkväll! Idag är jag på ett väääldigt muntert humör mina kära vänner (trots att jag är sjuk, trött och fattig). 😀 Har betalat all skit (alla fakturor) som har legat i en stor hög på mitt skrivbord och gett mig en tung klump i magen, har beställt hem kurslitteratur till psykologin, har hittat mina precious hörlurar (reliiiief!!), har gått en promenad och insett att man får uppskatta alla saker i livet på sitt sätt, har bytt min tungpiercing till en kortare (så nu kan jag tugga ordentligt och dessutom så är det en fin vit sten istället för en metallplupp), har pratat i telefon med min finaste Hannis, har jobbat och tjänat pengar (håller med andra ord på att bygga upp min ekonomi igen), har fikat med morfar och gänget, har haft en rolig kväll tillsammans med min älskade mamma (mycket, myyycket skratt hihi), har renbäddat sängen (alltid lika mysigt att lägga sig i en fräsch säng) med bl.a. mina nya superfina rosa örngott.. osv. osv. osv. Ja, ni fattar nog.. min dag har varit heeeelt okej. 😉

Och bara för att jag är sådär äckligt glad just nu så måste jag berätta om min positiva inställning till hösten/vintern. Det var nämligen såhär att jag gick av bussen vid Sund idag då jag kände att jag behövde gå av lite kakor som jag käkade tidigare idag. Vad jag inte hade inte hade i åtanke var att det var svinkallt ute och att det blåste som bara den.. blev butter och kände att “aahmen så gött nu bättrar jag på min goa förkylning lite till”, men efter ett tag så blåste det massa fina löv på mig och jag insåg att träden börjar bli väldigt fina. Älskar alla fina skiftningar i rött, orange och gult! ^^ I alla fall.. Höst och vinter är väldigt mysiga årstider ändå. Jag menar tänk alla fina och gosiga kläder man kan ha som man inte kan ha på sommaren? På sommaren så har man knappt kläder på sig ju haha (vilket innebär att man hela tiden känner press inför beachen, det slipper man ju nu när man kan dränka sig själv i massa olika plagg mohaha). Tänk alla mysiga kvällar då man kurar ihop sig i soffan med massa filtar och tjocksockar framför en bra film med en varm kopp kaffe/choklad/te/whatever i handen. Tänk all varm god mat som inte alls är lika kul på sommaren (för då vill man ju typ bara äta sallad..). Tänk alla mysiga stunder då man gosar med någon (gärna framför en brasa)? Av egen erfarenhet så kan jag ju säga att det är, enligt mig, döjobbigt att typ sova med någon på sommaren. Istället för “håll om mig det är så kallt” och “kom närmare” så säger man mer “umm kan du flytta lite på dig, det är så svettigt” eller “du jag lägger mig i soffan istället”. Och nää nu vill jag ju såklart inte klanka ner på sommaren, det finns ju liksom hur mycket mysiga/roliga/awesome grejer som helst som man kan göra då som man inte kan göra annars, men försöker bara hitta det bra i hösten/vintern. 😉 Men nu ska jag nog sluta vara sådär jobbigt glad. Kanske borde jag typ deppa ihop nu när jag har skrivit av mig.. man får ju balansera det hela litegrann haha. 😉


Imorgon blir det jobb och sen ska jag fika med min kära Hannapanna. Hoppas på att jag orkar med allt, just nu känner jag mig extremt seg i hela kroppen. Varför blir jag alltid, alltid, alltid sjuk? Jag måste nog seriöst ha typ världens sämsta immunförsvar (jajjamen, man kan alltid hitta något att beklaga sig över). .__.

Alix: Jag mår inte alls bra, känner mig jättesjuk.
Stoffe: Det där hör jag varje dag.
Alix: Va?
Stoffe: Ja, det var ju inget nytt. Du säger ju alltid att du mår dåligt, du är ju alltid sjuk.

Hmm…

Justa ja! Blev överlycklig idag när pappa hittade mina hörlurar. ^^ Jag och mamma vände upp och ner på hela huset (ärligt talat typ bokstavligt). Vi letade i byrån i hallen, i badrummet, i allas jackor, i Stoffes rum, i köket, under trappan, i min säng, under min säng, i mitt rum i allmänhet osv. och vi hittade dom ingenstans. Vi gick igenom mina sista minnen av hörlurarna grundligt och jag var (från början) väldigt säker på att jag hade haft på mig dom hela vägen hem från bussen och sedan lagt dom på byrån i hallen, men allt eftersom tiden gick så började jag tvivla på mitt minne och funderade över ifall jag ens lyssnade på musik på vägen hem från bussen eller om jag faktiskt hade tappat dom på bussen. Medan jag satt i sängen och funderade så kom pappa plötsligt in i mitt rum och höll hörlurarna i handen. SERIÖST vilket lyckorus! ^^ Jag dog typ av glädje och frågade han sedan vart han hittade dom.. det visade sig att dom låg i mattförrådet. Vet ni varför? Jo för att PAPPA HADE LAGT DOM DÄR. I hela två dagar har mamma och pappa ifrågasatt mitt minne och fått mig att tvivla på mig själv och fundera över detta, och så visade det sig att pappa hade råkat få med dom när han skulle lägga ner något annat i förrådet. Haha vad vi skrattade..

Hehe vadå tycker ni att jag babblar mycket om ingenting? Visserligen brukar jag alltid ha mycket att skriva/prata om men idag känns faktiskt som en dag då min hjärna har kokat av tankar/idéer/funderingar osv. haha. Det märks kanske, eller..? Hihi whatever, jag skriver och den som vill läser. Så enkelt är det. ^^ Nu ska jag dricka echinacea (tredje glaset idag.. mamma och pappa är övertygade om att det funkar så jag får väl göra som dom säger, eller nåt..) och sen typ sova. Godnatt gott folk, hoppas ni inte är helt döda efter mitt långa inlägg! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *