How’d you like that

Journey – Any Way You Want It

Okej, panik.

1. Jag hittar inte mina hörlurar, jag dör. Fick sno Stoffes idag (för ja, jag måste ju lyssna på musik på bussen/i bilen daah) och det kändes inte alls bra.. vill ha mina. Vet att jag hade dom på bussen från stan igår och sen dess har jag bara varit hemma så dom borde vara (är) här hemma, men jag kan verkligen inte hitta dom. Hmm, knepigt.
2. Jag kan inte få sms/sms:a själv eller ringa/ta emot samtal. 3-nätet är typ nerlagt “för stunden”.. GAH! Seriöst.. jag måste ju messa (haha)! Det funkar tydligen om man ringer/messar till (vissa) andra som har 3, men inte till resten.
3. Jag har tenta på första delkursen i psykologi snart. Eller ah, den 25:e oktober. Men det är ändå snart med tanke på att jag inte har börjat plugga än typ. Måste verkligen ta tag i dethär nu och seriöst bara läsa, läsa, läsa, skriva, läsa, läsa och läsa.


Jaa.. ungefär såhär kaos är det för mig och min hjärna just nu när jag har dessa tre otroligt stora och förskräckliga problemen i mitt liv haha. Ojoj, mycket illa med andra ord. 😉 Crazy Ally-Al-Ali-ALIBABA!!

Fick träffat Danneman idag för att lämna hans kläder, som sagt. Handlade lite saker på Lindex och Willy’s och sen satt vi lite på torget och snackade om allt och inget, me liiike.. Blå himmel och strålande solsken var det också, hur himla nice som helst. 😀 Den som inte blir glad av sånt väder är nog allvarligt knäpp. ^^ Fick i alla fall köpt mig tre par trosor på Lindex, weeei (köpte också ett rosa band ^^)! Kan verkligen inte få nog av underkläder haha.. undra hur många tusenlappar jag har spenderat på det egentligen..? 😛 Jaja, lite kul får man väl ha hehe. 😉

I’m lost and I love it. Life is oooh yeeaaah!

Idag så var psykologilektionen inte så rolig. Eller det beror väl på hur man ser det, men med tanke på att jag ville bli föreläst om psykologi så var den tråkig. Vi höll på med massa statistik och matte istället för lix “riktig” psykologi förstår ni.. jag gillar visserligen matte väääldigt mycket (typ älskar hihi), men jag gick inte dit för att lära mig formler och göra mattetal som jag har suttit med hela gymnasiet. Jag hade tänkt att lära mig något om psykologi faktiskt.. men tydligen så ska vi kunna detta ifall om att vi ska forska/göra avancerade undersökningar med stickprov, sannolikhet osv. Jaja.. det är väl bara att tugga och svälja (inte för att det funkar i praktiken men..), eller vad säger man..? 😛

För övrigt så slutade lektionen 16.10 idag så jag missade såklart min buss vid kvart över fyra, suck. Med andra ord så missade jag dagens Grey’s anatomy, och jag kommer inte kunna se reprisen eller nästa avsnitt imorgon heller för att imorgon är det jobb 8.00-17.00. Och på torsdag också. Så nästa gång som jag får tid att kolla kommer bli på fredag.. baah jag blir knäpp. Hatar att följa serier när man inser att man missar hälften hela tiden. .__.

Dagens ord: Besnodd. Försökte tala om för papi att han inte ska lägga värdesaker i skåpen på gymmet för att jag vet hundra vänner som har blivit “besnodda” på sina grejer. Mamma och pappa bara skrattade åt mig.. Men hoppas i alla fall att far min tar till sig mitt råd trots mitt fina ordförråd som är laddat med ord som inte finns. 😛

Jag borde sååå inte äta godis, har ätit allt för mycket idag. Men liksom.. min godispåse tar ju seriöst aldrig slut.

Btw vad alla ska klaga på nya Facebook då. Klart att saker och ting måste förändras.. Jovisst är det jobbigt med förändringar ibland, men ändå.. seriöst nu får folk sluta vara så konservativa. Det är ju inte precis så att världen går under (och detta kommer ändå från FB-nörden själv). Nää nu får ni faktiskt ta och ta er samman folk, det finns faktiskt värre saker här i livet. Don’t worry, be happy! ;D Nääöpp, nu ska jag kila så tack och hej veggiepastääääyj. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *