And then boom

Infinite Mass – She’s A Freak

Morning!

Gick upp tidigt idag också för att även idag försöka få ut det mesta av dagen.. ska snart hoppa in i duschen och sen blir det en date med psykologiboken. Vid tjugo i tolv så ska jag träffa Daniel i stan för att lämna kläder osv. och sen klockan ett är det psykologilektion. 🙂 Hoppas på att få sluta lite tidigare så att jag hinner med bussen vid kvart över fyra för annars så måste jag vänta tills fem, vilket inte är så kul. Och dessutom så vill jag inte missa dagens avsnitt av Grey’s anatomy (som början fem över fem).

Uuh är verkligen trött.. men värst var nog igår tror jag, vet inte riktigt vad det var med mig. Mamma masserade mig igår kväll för att jag kände mig totalt mupp i ryggen (låg som
en kratta i söndags haha..) och efter det så stensomnade jag. ^^ Somnade liksom med kläder, linser, smink och hemtelefonen i sängen haha.. inte jättetypiskt mig så man kan ju fundera över varför jag är så död nuförtiden. 😛 Fick i alla fall pratat med Malin i 2h i telefon igår, och typ 1,5h med Jonna tidigare på dagen. Käckt! 😉 Och framför allt skönt att prata av sig..

Njet nu orkar jag inte sitta här och hänga längre.. måste få gjort en massa saker idag, baah. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *