What are words

Gorillaz – Clint Eastwood

Idag har varit/är/blir en dag med mig själv, datorn, psykologiboken, myskläderna och en stor fet godispåse. Bara så att ni vet liksom. Idag så ska jag bara tänka på mig själv och fundera över livet (mycket filosofiskt och djupt mmhmm).

Smärta i mitt hjärta.
. Ja, eller åtminstone smärta i min tå. Gick en en lite för lång promenad igår för mina fötters bästa.. eller ah inte för lång, utan det var mer att jag gick i mina nya skor så på slutet så dog jag typ. Dåligt planerat av mig (inte planerat alls faktiskt haha). Btw så sjukt ironiskt/typiskt/lustigt att jag och Jonna stötte på varandra.. x)

Ser ut som en riktig sunk idag.. tog bussen från stan till Skäret vid kvart över åtta imorse och tänkte att “nämen det är ju lugnt att jag ser sunk ut på väg till Kampen, det är ju så tidigt på morgonen så jag lär ju inte träffa någon”. Bara det att när jag hade gått en bit så vällde det med folk överallt. Jaha jomen just det jaaa.. det är ju rusning till skolorna mellan åtta och halv nio. Suck.. Kungsgatan var fylld massa piffade snygga 16-åringar och en sleten Alix. Fint.

It’s good to be scared. It means you still have something to lose. SUCK, har inte ork till detta.

Hursomhelst så tänkte jag lägga upp kort på min rosa kopp som mamma gav mig häromdagen. Och på mina nya skor (bilder på jackor + halsduk får vänta för jag orkar inte just nu). Och på det som jag fyndade på loppisen (jo tanken var att jag skulle sälja saker för att få pengar/bli av med saker och inte att själv köpa.. men seriöst? vad kan man förvänta sig.. klart man hittar något som man bara måste ha haha!). Sen togs det hundra bilder i lördags men dom slänger jag upp på FB istället. 🙂


Fick glöggmuggarna + skålarna för 40kr och de tre glasen från Sagaform för 15kr. Inte styck alltså, utan sammanlagt. Ganska så bra deal då glasen kostar runt 170kr i affären (för fyra dock)! 😉 Samma gäller för glöggsakerna som också kostar en hel del (mer än 40kr tillsammans iaf).. Weei. 🙂

För övrigt så lyckades jag och mamma sälja för sammanlagt 1500kr på loppisen! Snacka om nice! 😉 Så nu ska vi fira det genom att investera nya fjällenplagg. ;D Såhär såg det iaf ut där vi stod och sålde (sveeeenakallt btw!):


Helgen har varit extremt märklig, men gillar’t! I fredags var det mys hemma och i lördags Höga C, fest hos Vix och sen Butler’s/Bäveån och vidare till Daniel. Minns typ ingenting från Butler’s och framåt men annars var kvällen awesome! 😀 Somnade snabbt hemma hos Daniel men festen fortsatte minsann till 100% utan mig fick jag höra dagen därpå haha. Kände mig väldigt mycket mer bättre till mods när jag insåg att jag inte var kvällens värsting (hihi!). ;D Missade mormors 70-årsdag i söndags för att jag låg hemma i en rejäl bakfylla (som jag verkligen förtjänade.. fjåårtiwz-Alix foshoo), men det gjorde tydligen ingenting för mormor märkte inte ens att jag inte var där. Och nä det är inte så kul som det kanske låter hehe för det innebär bara att hon har blivit mer senil/snurrig/mupp och allt det där. Men what to do? Älskar min lilla mormor i alla fall, även om hon är lite knas. ♥


Gillar egentligen inte den sista bilden på mig, men den är ju ändå på mig och mormor så jag får väl bjussa lite. 😛

Åmmh, hmnx vuöå avec au. occj öågu. Oumzy fheiw! ^^ Ncddc thmw wc sxxj cu nc..

Jaja, nu dör jag nästan av hunger så nu får det bli att fixa lite mat. ^^ Sen ska jag smaska godis och dricka kaffe till dagens avsnitt av Grey’s anatomy, mouhaha. 😀 Seeee ya folks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *