If we’re still alive

The Pinks – Spelar ingen roll (aww, min no 1 favvis på bästa barnskivan vi hade när jag var liten..)

Helloj!

Nu ska ni få höra (eller läsa): jo päronen och jag gick världens värsta promenad förut, seriöst alltså. Vi stötte på en påkörd mus, en påkörd groda och sist och absolut värst; en påkörd huggorm. Det var hemskt att se musen och äckligt att se grodan, men när jag såg ormen så dog jag typ av rädsla, jag skrek och sprang haha. Pappa glodde på mig som om jag vore craaaazy (kanske är jag det?) och sa att “jamen den är ju död”. Jo, men so what? En orm är en orm, end of discussion. Men i alla fall.. det värsta var nästan inte att se ormen utan att faktiskt fatta vart den låg. Den låg inte ute på “stora vägen”, den låg på vår lilla väg in till Skäret. Den var på fel sida vägen, den var på fel väg. Den var nära korsningen, nära mitt hus. Den var way för nära mitt territorium, MITT. Vart har världen tagit vägen om vi helt plötsligt har ormar på Skäret? Varken mamma eller pappa (som har bott här i över tjugo år) har sett en orm så nära oss, på vår sida. Seriöst, SERIÖST, S-E-R-I-Ö-S-T-!! Uuuwh, kommer nog drömma mardrömmar inatt..

Annars så har jag idag jobbat, solat, färgat håret och shoppat. Jobbade i en timma (haha) i väntan på min soltid och sen direkt efter det (och efter ett ärende på stan åt mamma) så gick jag till Uppströms (första gången jag fixade håret där) för toning/slingning (blev inte som jag hade tänkt mig men är nöjd ändå.. är nästan alltid öppen för förslag när det gäller hårfärg osv., tur för hon som gjorde mitt hår hmm..). Mötte upp Daniel på kampen vid halv två. Vi köpte banan, gick en liten promenad och tog sen bussen till Torp för att köpa kläder. Fick faktiskt köpt en hel del, dvs. två jackor, en halsduk och ett par skor, ooooh jag är nöjd (bilder lägger jag upp senare i helgen)! 🙂 Den ena jackan betalade jag bara 139kr för (älskar bonuscheckar och rabatter), snacka om kap. 😀

Åkte med mamma och pappa hem från Torp och väl hemma blev det mat, promenad och fredagsmys. Nu sitter jag och glor på dataskärmen (näämen vaaa, det kan man ju inte räkna ut med lilltån..) men ska snart gå och sova. Blir att gå upp som vanligt imorgon för att hjälpa mamma med loppis och vi ska tydligen vara där kvart över åtta, suck. Men vad gör man inte för sin lilla mami? Man får väl ändå ta sig i kragen och ställa upp. ^^ Ska även träffa Janina och sen på kvällen blir det att fira Vicky och Malin hemma hos Vicky (och Trägårn sen efter det I guess, brrr coooold..).


Schleet-Alix ikväll. 😉 Jomen jajjemen, jag har allt glasögon.. ser ju som en kratta haha. Visste ni inte det, huuuh?

Ojoj, ögonen går verkligen i kors nu (ungefär som på bilderna haha fast till och med mer tror jag). Så godnatt allesammans, skriver nog imorgon mellan loppisen och utgången hehe. Puuuusss! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *